Врятували чотири свині, одна – згоріла

1250 0

Ми у соцмережах:

Врятували чотири свині, одна – згоріла

За півгодини до півночі рятувальники зуміли загасити пожежу, яка учора спалахнула у селі Великий Олексин Рівненського району. Вісімнадцять рятувальників працювали там понад чотири години.

До  Служби порятунку Рівненщини за номером «101»  повідомлення про значну пожежу почали надходити від людей ще о пів на восьму годину вечора.До місця виклику було направлено три чергові відділення рятувальників та оперативно-координиційний центр обласного управління ДСНС.

Коли прибули у село, вогнем було повністю охоплено дах та перекриття цегляної господарчої будівлі,  розміром 5х30 метрів, яка була розділена на сім окремих приміщень, що належать різним власникам. Полум’я було такої сили, що загрожувало перекинутися на інші поряд розташовані господарчі будівлі.

Рятувальники подали воду безпосередньо на ліквідацію пожежі, а також на захист суміжних господарчих будівель. Значно ускладнювали роботу висока температура, сильне задимлення, а також велика кількість горючих матеріалів, що знаходилися у різних приміщеннях господарчої будівлі.  Пожежу загасили о 23:24. Жертв та постраждалих не було.  Врятовали одне приміщення,  чотири свині та сорок курей.  Причина пожежі та розмір збитків встановлюються.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також