Врятували ситуацію: тепер відомо, що так палало у Сарнах

6649 0

Ми у соцмережах:

Врятували ситуацію: тепер відомо, що так палало у Сарнах

Рятувальники оперативно ліквідували пожежу.

 - 01 липня о 16:28 на спецлінію "101" надійшло повідомлення про загоряння бензовоза на території приватного підприємства міста Сарни. На місце виклику терміново було направлено 4 відділення рятувальників 8-ї державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС м. Сарни та місцеву пожежну команду с. Немовичі, - розповідають у ГУ ДСНС у Рівненській області.
 
На місці рятувальники встановили, що горять колеса цистерни-напівпричепа (паливозаправника) з ємністю 28 т пального - на відстані приблизно півтора метра від 16 резервуарів з пальним. Кожен резервуар місткістю 20 т.

 - На гасіння пожежі рятувальники відразу подали вогнегасні речовини. Пожежу швидко ліквідували. Рятувальники не допустили перекидання вогню на поряд розташовані резервуари. Жертв та постраждалих немає. Внаслідок пожежі вогнем пошкоджена цистерна-напівпричіп та два резервуари з легкозаймистими речовинами. Причина пожежі та розмір збитків встановлюються. До ліквідації було залучено 6 пожежних автоцистерн та 25 рятувальників, - додають вонеборці.
 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також