Врятували за місяць кілька десятків людей від домашнього насильства

743 0

Ми у соцмережах:

Врятували за місяць кілька десятків людей від домашнього насильства

Мобільна бригада соціально-психологічної допомоги продовжує рятувати на Рівненщині постраждалих від домашнього насильства. Вона працює при створеному обласною радою комунальному закладі «Денний центр соціально-психологічної допомоги».

Як розповіла його директорка Олена Бобровська, фахівці мобільної бригади днями екстрено вивезли у безпечне місце ще двох жінок з дітьми, рятуючи їх від доманшього насильства. Упродовж місяця за такою допомогою до центру звернулися понад 60 людей. В подальшому з постраждалими проводять тривалу терапію, допомагають речами першої необхідності.

Для того, щоб викликати команду фахівців за місцем проживання або перебування постраждалої особи чи отримати консультацію та інформаційну підтримку,  варто зателефонувати за номером: +38 095 033 20 09.

Мобільні бригади працюють без вихідних.

 

Крім того, підтримку фахівців центру можна отримати безпосередньо за адресою: Рівне,Червонія Василя, 29.

Рівненська обласна рада зауважує:  Денний центр співпрацює з Головним управлінням Нацполіції в Рівненській області, Рівненською обласною прокуратурою, Головним управлінням Національної соціальної сервісної служби в Рівненській області, департаментом соціальної політики Рівненської ОДА. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також