Все більше клієнтів ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» обирають тариф «ТВІЙ ГАЗ РІВНОМІРНИЙ ПЛАТІЖ»

945 0

Ми у соцмережах:

Все більше клієнтів ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» обирають тариф «ТВІЙ ГАЗ РІВНОМІРНИЙ ПЛАТІЖ»

Станом на 14 липня до компанії поступило 2119 заявок, з яких укладено 1384 договорів на перехід за даним тарифом.

«Наші менеджери заявки обробляють оперативно: в одному випадку потрібно дві хвилини, а когось набираємо і пів дня. Тож якщо з вами довго не зв’язуються, радимо зателефонувати до нас (телефони вказані нижче) і все уточнити. Утім, завершеною процедура переходу на тариф вважається лише після сплати першого місячного платежу на умовах даного тарифу», – розповідає старший менеджер із збуту Рівненського відділення продажів ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» Олена Бойчук.

Споживачі обирають «Твій газ Рівномірний платіж», щоб оплачувати за спожитий газ рівними частинами, а відтак зменшити фінансове навантаження взимку та спланувати сімейний бюджет.

Попри рекордне здорожчання блакитного палива на Українській енергетичній біржі, де на початок липня було зафіксовано ціну понад 15 грн за кубометр, ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», пропонує своїм споживачам сплачувати за газ за фіксованою ціною – 7,99 грн за кубометр.
Фахівці компанії звертають увагу споживачів, що підключити тариф «Твій газ Рівномірний платіж» можна до 31 серпня поточного року, а діятиме він до 30 квітня наступного року.

«Нашим клієнтам радимо поквапитися із переходом, оскільки для розрахунку щомісячного  платежу є формула: річний об’єм спожитого клієнтом газу множимо на фіксовану на рік ціну (7,99 грн кубометр) та ділимо на кількість місяців, що залишилась до кінця дії тарифу», – зазначила начальник відділу продажів фізичним особам ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» Тетяна Парфенюк.

Ознайомитись детальніше з умовами тарифу «Твій газ Рівномірний платіж» можна на офіційному сайті постачальника rv.gaszbut.com.ua.

Подати нову Заяву-приєднання можна у зручний для себе спосіб:

♦ у відділеннях «ТВІЙ ГАЗЗБУТ» або в Клієнтських просторах 104.ua (адреси відділень за посиланням https://rv.gaszbut.com.ua/contacts;

♦ зателефонувавши за номерами 067-215-95-69, 067-553-43-22;

♦ через Viber-bot 7104ua.

 

ТВІЙ ГАЗЗБУТ. Надійний та зручний для кожного


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також