Все про грудне молоко: в Україні створили ресурс для молодих батьків

448 0

Ми у соцмережах:

Все про грудне молоко: в Україні створили ресурс для молодих батьків

Для жінок із немовлятами та тих, хто тільки збирається стати мамою, а також для тат, бабусь і дідусів з’явився зручний та корисний ресурс breastfeeding.org.ua, де можна знайти все про грудне вигодовування. Сайт було створено на основі матеріалів «Національний рух в підтримку грудного вигодовування «Молочні ріки України» за підтримки ЮНІСЕФ.

Як повідомляє Дитячий фонд ООН в Україні (UNICEF Ukraine), інформаційний ресурс містить статті, відео та курси про всі аспекти грудного вигодовування з перших днів життя малюка. Чому грудне молоко таке важливе для немовляти, як налагодити та підтримувати грудне вигодовування, як організувати сон родини з новонародженою дитиною, як навчитися правильно прикладати дитину, як зрозуміти, чи отримує вона достатньо молока, як правильно зціджувати та зберігати молоко, як вводити прикорм — відповіді на ці та інші запитання можна знайти на сайті Молочних рік України.

Також через breastfeeding.org.ua можна записатися на курси для мам, знайти контакти консультантів з грудного вигодовування або пройти навчання і самій стати такою консультанткою.
 
 - Ми впевнені в тому, що кожна жінка здатна годувати грудьми свого малюка стільки, скільки це буде потрібно! Сайт Молочних рік допоможе вам у цьому, - кажуть фахівці ЮНІСЕФ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також