Вшанували померлих і загинули самі біля Рівного

2871 0

Ми у соцмережах:

Вшанували померлих і загинули самі біля Рівного

11 травня в селі Уїздці Здолбунівського району поховали сім’ю Герасимчуків: 34-річного Андрія, його дружину рівнянку 37-річну Вікторію та півторамісячного сина. Всі вони загинули у страшній аварії в селі Колоденка на трасі Київ-Чоп. Сиротою залишився 13-річний син Вікторії від першого шлюбу Максим.

Того дня, 9 травня, Андрій та Вікторія поверталися з кладовища.

— Батько Андрія похований за 20 кілометрів від Рівного в Уїздцях Здолбунівського району, а батьки Вікторії — в Рівному, на кладовищі «Нове», — розповіла родичка загиблих Валентина Мисько.

Віддати шану померлим в Провідну неділю мав їхати і 13-річний син Вікторії від першого шлюбу Максим, але в останню мить його з невідомих причин не взяли із собою.

Герасимчуки їхали на легковику Audi. Як попередньо повідомляє поліція, Андрій виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з мікроавтобусом Mercedes-Benz Sprinter. В результаті Audi просто розтрощило, як і перед мікроавтобуса. Водія «Мерседеса» затисло так, що рятувальникам довелося вирізати чоловіка з кабіни. Він був доставлений в лікарню з тяжкими травмами. Проте вже прийшов до тями.

Герасимчукам вижити не пощастило. Андрій загинув на місці, а Вікторію з тяжкою травмою голови та розривом селезінки доставили в Рівненську центральну міську лікарню. Там, в реанімації, за три години вона померла.

Можливо, вижив би півторамісячний син, якби їхав у спеціально пристосованому кріслі в авто. Проте, за попередніми даними поліції, жінка тримала сина на руках на передньому сидінні.

Андрій та Вікторія познайомилися за місцем роботи, адже обоє працювали на «Укрзалізниці». Вікторія обіймала посаду економістки в «Моторвагонному депо «Здолбунів», а Андрій — машиніста. Одружені були два роки, проживали в Рівному в квартирі Вікторії. Спільна знайома Анастасія для «Обозревателя» розповіла:

— Віка була дуже світлою, розумною, добросовісною, привітною жінкою. Батьки виховали її такою, що вірила в Бога. Андрій теж був дуже добрим. Він дбав про Віку і її сина Максима. Сама Віка про чоловіка завжди відгукувалася тільки добре. Вони дуже хотіли мати спільну дитину. Нарешті Бог подарував їм маленького синочка Тарасика. Хлопчик народився 16 березня. І Віка, і Андрій були на сьомому небі. Але, на жаль, щастя їхнє було таким коротким.

З ким залишиться тепер 13-річний син Вікторії Максим — поки не знають. Відомо, що в Росії проживає його двоюрідна тітка, яка нібито має всиновити хлопчину.

У Андрія Герасимчука залишилася мама, яка поки що доглядає Максима, та молодший брат.

Дарина Гузенкова.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також