Всі хочуть жити в «Шоколаді»

1558 1

Ми у соцмережах:

Всі хочуть жити в «Шоколаді»

Жити в “Шоколаді” - якщо прибрати з цього словосполучення лапки, то ми сформуємо тезу, з якою погодиться кожен. Всі ми мріємо про те, щоб жити достойно, мати гарну роботу, родину та власне гніздечко, куди б хотілося повертатися. Проте через дорожнечу квадратних метрів не всі мають можливість втілити мрію про власне житло у реальність.

Шоколад
Рівненський забудовник DBN гучно заявив про себе на будівельному ринку нашого міста, поставив перед собою дуже високу планку – будувати доступне житло європейського рівня. Завдяки двом житловим комплексам у Рівному – "Ріверсайд" та "Шоколад" – DBN здобув славу надійного забудовника, який доводить, що здатен створювати нове обличчя Рівного. Адже працює не тільки над створенням доступного житла, а й має ще більш високу мету – будувати у Рівному насправді модернові та прогресивні будинки, які приваблюють не тільки цінами за квадратний метр, а й красою стилю та зручним місцем розташування. DBN дуже добре знає про бажання та мрії людей і готовий працювати для того, щоб ви могли смакувати неперевершений смак щасливого життя. І саме житловий будинок “Шоколад” – це той будинок, який зробить ваше життя по-справжньому щасливим. Тут кожен знайде для себе все те, що він найбільше цінує.
Шоколад
"Шоколад" знаходиться на центральній вулиці Рівного – поряд школи №19 та №8, дитсадки №33 та №39, поліклініка №3 та аптека, продуктовий ринок, великий гарний парк, перукарні та салони краси, кафе, ресторани, церква. А враховуючи той факт, що вулиця Соборна – головна артерія міста, то від будинку зручно добратися у всі куточки Рівного. Крім того, зауважимо, що жителі "Шоколаду" матимуть ніби свою оазу комфорту та безпеки. Забудовники подбали про інфраструктуру внутрішнього двору. Тут будуть ігрові зони, облаштовані місця для відпочинку. А у сквері – дитячий майданчик, торговий центр, зручна стоянка для автомобілів, що є звичною практикою у країнах Європи.
Шоколад
Житловий будинок "Шоколад" будується за новітніми технологіями, з використанням сучасних матеріалів, утеплювачів, шумо- та гідроізоляції, що дозволить мешканцям надалі економити на витраті тепла, води й електрики. Враховуючи прогресуюче зростання комунальних тарифів, ці переваги не будуть зайвими. Помешкання повністю укомплектовані. Автономне опалення зі встановленням двоконтурного газового котла, металопластикові вікна з двокамерним склопакетом, із влаштуванням електромережі кабелем з мідними жилами, з підведенням всіх комунікацій, встановлення лічильників на газ, воду та електроенергію, перестінки з керамзитобетонного блоку, що має хорошу тепло- та шумоізоляцію – все це вже чекатиме у новій квартирі. Впевнено можна розраховувати на справну роботу всіх систем – від ліфтів до проводки і каналізації. Шоколад Рівненський забудовник "DBN" пишається тим, що до початку 2017 року їм вдалося здати в експлуатацію три черги житлового комплексу “Шоколад”. Мешканці, які вже отримали документи на право власності, роблять ремонт у квартирах, а інша частина вже проживають у новеньких квартирах і готові поділитися враженнями з потенційними мешканцями житлового комплексу.
Шоколад
У цей же час завершується будівництво четвертої та п'ятої секцій житлового комплексу. У них вже ведуться внутрішні роботи, і невдовзі дві секції будуть повністю готові до здачі. Всі будинки зводять за новітніми технологіями, використовуючи енергозберігаючі матеріали. У будинках трьох секцій вже працюють ліфти, під’єднані усі комунікації. Тому люди з радістю святкують новосілля у “Шоколаді”. А ще приємний сюрприз для усіх, хто мріє жити у “Шоколаді” - вже розпочато будівництво шостої та сьомої - останніх секцій житлового комплексу. ЖК "Шоколад" створений для справді вибагливих мешканців. Унікальне поєднання якості, комфорту та сучасного дизайну, чудове місце розташування - це все чекає на тих, хто готовий розпочати власну історію життя в "Шоколаді".
www.dbn.org.ua
Детальніше на сайті – www.dbn.org.ua
Текст розміщено на правах реклами


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також