Втікач дути в Драгер не захотів

1287 0

Ми у соцмережах:

 Втікач дути в Драгер не захотів

Сьогодні близько першої години ночі поліцейським повідомили про те, що водій автомобіля «Audi A6» на іноземній реєстрації перебуває в стані алкогольного сп’яніння на одній із автозаправних станцій Березного. Водія пробували зупинити, але він лише збільшив швидкість і почав тікати.

Зупинити авто вдалося за кілька кілометрів у селі Зірне. Порушником виявився 20-річний житель Рокитнівського району. Документи на право керування транспортним засобом у нього були відсутні. Молодик чинив злісну непокору вимогам працівників поліції, шарпаючи їх за формений одяг та кобуру зі зброєю. До дебошира застосували спецзасоби. За зовнішніми ознаками водій перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння, але від проходження перевірки на місці відмовився і дути в Драгер не захотів. Його доставили у медзаклад, але й там він уник цієї процедури, заявивши, що здавати кров на експертизу не хоче.

Відділ комунікації поліції Рівшенщини повідомляє, що на  правопорушника у присутності двох понятих склали одразу чотири адміністративні протоколи - за порушення правил дорожнього руху, за злісну непокору правоохоронцям, за керування автомобілем у стані сп'яніння та за те, що виїхав на трасу без посвідчення водія. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також