Втікав від патрульних і влетів у стовпа

1945 0

Ми у соцмережах:

фото - учасників спільноти PitbullRv Загальний у Телеграмі

Патрульні зупинили водія "Джилі", який під час зміни напрямку руху не увімкнув показчик повороту. Вони запідозрили, що 34-річний водій перебуває у стані алкогольного сп'яніння.

Водію запропонували пройти перевірку на стан сп'яніння на місці зупинки. Він відмовився, сів у свій автомобіль і став втікати від патрульних. Розпочалась погоня. Неподалік готельного комплексу "Хутір" водій не впорався з керування та наїхав на електроопору, пошкодивши таким чином автомобіль. Він вибіг з салону та знову спробував втекти від патрульних. Ті його наздогнали та запропонували ще раз пройти огляд на стан сп'яніння. Цього разу рівнянин погодився це зробити. Надув 1,59 проміле. Водій заявив, що не вірить цьому результату і хоче пройти тестування у медзакладі. Там надув 1,19 проміле. Та й з цим результатом також не погодився.

Наталія Воєвода з патрульної поліції Рівненської області повідомила РВ, що на 34-річного водія склали адмінпротоколи за керування авто у нетверезому стані, за скоєння ДТП, за порушення ПДР та за невиконання водієм вимог про зупинку. Від час ДТП водій травм не отримав.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також