Втікав від патрульних та викинув через вікно бурштин

1417 0

Ми у соцмережах:

Втікав від патрульних та викинув через вікно бурштин

На вулиці Крушельницької у Рівному патрульні зупинили автомобіль БМВ, бо водій під час маневру не увімкнув покажчик повороту.

28-річний рівнянин помітно нервував. Після того, як інспектори повідомили, що хочуть провести перевірку транспортного засобу, різко натиснув педаль газу та почав утікати.

Повернувши на вулицю Князя Островського, водій викинув з авто чорний пакет та продовжив рух. Патрульні його наздогнали та зупинили.  Правопорушника затримали, застосувавши до нього фізичну силу, повалили на землю та вчепили кайданки.

Патрульна поліція Рівненщини повідомила, що у цей час екіпаж поліцейських роти тактико-оперативного реагування уже обстежували територію вулиці Князя Островського та виявили пакет із камінням, схожим на бурштин-сирець. На місце події викликали слідчо-оперативну групу. На водія склали протокол за невиконання вимоги про зупинку та винесли постанову про порушення правил користування попереджувальними сигналами при зміні напрямку руху.

Слідчо-оперативна група вилучила понад один кілограм каміння (1,082), яке буде направлено на експертизу. Поліцейські вилучили також і автомобіль, який відправили на територію Рівненського відділу поліції. Слідчі дії тривають за фактом зберігання майна, отриманого злочинним шляхом. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також