Втікаючи від патрульних, нетверезий водій скоїв ДТП

1359 0

Ми у соцмережах:

Втікаючи від патрульних, нетверезий водій скоїв ДТП

Без посвідчення водія, страхового полісу та в стані алкогольного сп’яніння водій автомобіля «Meрседес» на вулиці Кавказькій у Рівному сьогодні, близько четвертої ранку скоїв ДТП.

Слідчі попередньо встановили, що патрульні поліцейські отримали повідомлення, що водій автомобіля «Meрседес Бенц E270» на іноземній реєстрації перебуває в стані сп’яніння. Помітивши цей транспортний засіб на вулиці Набережній, поліцейські, ввімкнувши проблискові маячки та сирену, прийняли рішення зупинити авто. Втім, водій лише додав швидкості.

Далеко втекти йому не вдалося. 20-річний житель міста Шаргород Вінницької області не впорався із керуванням, не вибрав безпечної швидкості руху та при здійсненні маневру повороту ліворуч на вулицю Кавказька виїхав на тротуар, після чого допустив зіткнення із бетонним укріпленням.

З’ясувалося, що в салоні авто перебувало троє пасажирів. Під час ДТП травмувався 24-річний рівнянин, у якого медики діагностували перелом ліктьового суглобу та госпіталізували до лікарні.
Водій відповідно до освідування був у стані алкогольного сп’яніння: алкотестер показав 1,2 проміле. Крім того, поліцейські встановили, що чоловік керував автомобілем без посвідчення водія та без полісу обов’язкового страхування.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі Рівненського відділу поліції розпочали досудове розслідування. Транспортний засіб слідчі вилучили і наразі звертаються з клопотанням до суду про накладення на нього арешту, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також