Втікаючи від погоні, влетів у паркан дитсадка

1381 0

Ми у соцмережах:

Втікаючи від погоні, влетів у паркан дитсадка

У Рівному була погоня. Коли патрульні побачили на вулиці Чорновола у Рівному мотоцикл «БМВ», водій якого порушив Правила дорожнього руху, спробували його запинити. Втім, той проігнорував вимогу про зупинку і лише пришвидшив рух.

Поліцейські стали його наздоганяти. Мотоцикліст промчав вулицями Чорновола, Соборною та княгині Ольги. А на вулиці Жуковського він не впорався з керуванням та налетів на паркан дитячого садочка. Кинув мотоцикл, водій побіг ґрунтовою стежиною у напрямку вулиці Леонтовича. Втікаючи від поліцейських, чоловік викинув шолом, рюкзак та пістолет. Коли патрульні підняли ці речі та наздогнали втікача, той сказав, що вони не його.

На вимогу пред'явити посвідчення водія та свідоцтво про реєстрацію, 18-річний водій повідомив, що не має документів. Мотоцикл був ніде не зареєстрований, а номер кузова мав ознаки підробки. Під час спілкування з чоловіком , патрульні запідозрили, що він нетвезерий. Втім, пройти перевірку у медзакладі він відмовився. Інспектори склали на нього протокол за керування транспортним засобом у стані cп’яніння (повторно упродовж року), протокол за невиконання вимоги про зупинку, протокол за скоєння ДТП та винесли постанову за керування транспортним без прав. 

Мотоцикл помістили на арештмайданчик. Поліцейські розпочали досудове розслідування за фактом знищення,  підробки або заміни номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу. А також встановили, що пістолет для відстрілу гумовими кулями, був викрадений у Луцьку.. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також