Втікаючи від поліцейських, чотири рази пролетів на «червоний»

1539 2

Ми у соцмережах:

Втікаючи від поліцейських, чотири рази пролетів на «червоний»

Слідчо-оперативна група Рівненського відділу поліції увечері 10 квітня саме їхала на виклик, коли їх «підрізав» автомобіль на іноземній реєстрації.

На перехресті вулиці Богоявленської та Генерала Безручка увагу правоохоронців привернув автомобіль «Audi A4», водій якого підозріло кермував. Спочатку він підрізав службове авто «ВАЗ 2109», а потім ще й маршрутне таксі. Увімкнувши сирену та проблискові маячки, поліцейські кинулися наздоганяти порушника.

Оскільки водій «Audi» грубо порушував правила дорожнього руху, чотири рази проїхав на заборонений сигнал світлофора, наражаючи на небезпеку всіх учасників дорожнього руху, на підмогу викликали наряди патрульної поліції.

Вже на вулиці Жоліо Кюрі транспортний засіб зупинився, бо  водій неодноразово потрапляв у вибоїни на дорозі та пошкодив нижню частину авто. Працівники слідчо-оперативної групи одразу затримали чоловіка. Порушником виявився 31-річний  житель Кіровоградської області.

Патрульні поліцейські перевірили його на стан алкогольного сп’яніння: прилад «Драгер» показав 2,86 проміле. На чоловіка склали протоколи за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також