Втрата мандата через корупцію, рівненська електроенергія та повернення «ковіду»

308 0

Ми у соцмережах:

Втрата мандата через корупцію, рівненська електроенергія та повернення «ковіду»

У свіжому номері газети «Рівне вечірнє» читайте про те, як вперше у Рівненській облраді цього скликання депутат втратив мандат через корупцію.

А ще про те, кого підозрюють у крадіжці близько 8 млн гривень на будівництві дороги до військової частини на Рівненщині, що чекає Рівненський авторемонтний завод, який ремонтував стару техніку для української армії, чому пробивають новий проїзд біля «Бочки», кого призначили відповідати за економіку Рівного та як у Рівному планують виробляти власну електроенергію.

Ви також дізнаєтеся про те, як невістку оштрафували за сварку зі свекрухою, як рівненські будівельники відновлюють знищені будинки на Херсонщині, чому коронавірус повертається на Рівненщину та як у військового в обласній лікарні вкрали сумку з грішми.

Свіжий номер газети «Рівне Вечірнє» можна придбати у магазинах міста.

Також ви можете замовити електронну версію видання.

Про своє бажання стати передплатником електронної версії «РВ» повідомте на e-mail: svetrv1@gmail.com, вказавши своє прізвище, обраний період перегляду (місяць, квартал, півріччя, рік), свою електронну адресу та номер телефону. Після оплати ви отримаєте на свій e-mail посилання на Google-Диск для перегляду файлів у форматі PDF за оплачений період.

Вартість передплати «Рівне Вечірнє»:

на місяць: 26 грн.

на три місяці: 78 грн.

на півроку: 156 грн.

на рік: 312 грн.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також