Вулиця Ніколауса, пришвидшення Усті та подорожчання «блях»

1518 0

Ми у соцмережах:

Вулиця Ніколауса, пришвидшення Усті та подорожчання «блях»

На першій сторінці завтрашнього номера «Рівне вечірнє» читайте про те, як рівненська влада подякувала німецькому благодійнику.

Також ми розповімо, чому голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко та керівник Рівненської облради Олександр Данильчук вирішили відгородитися від людей турнікетами.

Ви дізнаєтеся, чи готова Рівненщина до запровадження воєнного стану, як витратили 345 млн.грн. на ремонт доріг в області, як в районах розподілилися депутатські мільйони від Кабміну, побачите ескіз ремонту старої будівлі «Русани», зрозумієте куди поділися 3 мільйони на реконструкцію «Авангарду», якими погрозами міський голова Рівного Володимир Хомко намагається створити об’єднану громаду, прослідкуєте за усіма дискусіями навколо головної ялинки міста та дізнаєтесь про плани науковців пришвидшити течію Усті.

Ми розкажемо, за якими умовами розмитнюватимуться автомобілі європейської реєстрації  та про конфлікт у селі Вербівка між директором школи та головою об’єднаної громади.

Також у цьому номері – про двох затриманих на хабарі посадовцях, продовження конфлікту в Рівненському міському пологовому будинку та перипетії через храм у Новому Дворі.

А на сторінці спорт ви можете дізнатися, чому футзальний клуб «Кардинал-Рівне» позбувся першості в турнірній таблиці Екстраліги.

Свіжий випуск «РВ» вже завтра шукайте у газетних кіосках. Окрім того, можна передплатити електронну версію видання, перейшовши за цим посиланням.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також