Вулицю Костромську пропонує перейменувати на Костопільську

2460 2

Ми у соцмережах:

Вулицю Костромську пропонує перейменувати на Костопільську

Дмитро Стельмах написав петицію про перейменування на сайті Рівненської міськради. Він пропонує вулицю Костромську у Рівному перейменувати на Костопільську, бо вона виходить дороги на місто Костопіль.

Впевнений, що не я один не можу зрозуміти, чому більшість вулиць міста Рівного, що ведуть на дороги до інших міст, носять назви цих міст (Млинівська, Дубенська, Київська), а от вулиця Костопільська відсутня. Натомість та, що повинна називатися Костопільська (тому, що веде до дороги на м. Костопіль) називається Костромська. До чого тут Кострома? Місто в іншій країні, причому агресорі. Хоч би вже дали якусь іншу назву, якщо не даєте Костопільська. Але ж не Костромська. Тому дуже прошу розглянути питання перейменування "вул. Костромська" на "вул. Костопільська" найближчим часом, - написав чолвоік у своїй петиції.

Збір необхідних 300 підписів за петицію, щоб її розглянули,  розпочався 13 вересня і триватиме до 28 жовтня. Проголосувати за неї можна на сайті міськради. Поки що за петицію проголосувати 10 читачів сайту міськради. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також