В`язень колонії оформив кілька кредитів на панянку, з якою познайомився у соцмережі

455 0

Ми у соцмережах:

фото -ілюстративне

На момент скоєння злочину чоловік відбував покарання у місцях позбавлення волі. В одній із соцмереж познайомився з 44-річною сарненчанкою, яка після тривалого спілкування надала йому доступ до свого облікового запису в інтернет-банкінгу.

Через певний час скористатися послугами банку жінка вже не змогла, а в березні цього року дізналась, що на її ім’я були відкрито декілька кредитів.

Слідчий Сарненського райвідділу поліції встановив, що на початку лютого 47-річний чоловік без відома знайомої оформив договір кредитування на її ім’я. Володіючи особистими даними жінки, він вказав їх у анкеті для отримання позики на сайті фінустанови. Вже того ж дня на банківський рахунок прийшли 3000 гривень.

Упродовж місяця чоловік повторив свої злочинні дії ще п’ять разів та отримав кредитні кошти на загальну суму 20 600 гривень. Гроші використовував винятково для власних потреб.

Поліцейські повідомили 47-річному зловмиснику про підозру у вчиненні шахрайства, у порушенні недоторканності приватного життя та у несанкціонованому втручанні в роботу інформаційних (автоматизованих), електронних комунікаційних систем


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також