В`язні Городищенської виправної колонії вчитимуться на кухарів

733 0

Ми у соцмережах:

В`язні Городищенської виправної колонії вчитимуться на кухарів

Вперше в Україні кваліфікацію кухаря підтвердять ув’язнені колонії.

 Засуджені працівники харчоблоку Городищенської виправної колонії можуть отримати консультації й підтвердження професійної кваліфікації «Кухар 3 розряду».

Це стало можливим завдяки меморандуму про співпрацю і партнерство з Благодійною організацією «Мережа 100 відсотків життя Рівне».

«Кухар – професія, за якою вперше в Україні буде проводитися підтвердження результатів неформального навчання серед засуджених. Цей проєкт – своєрідний старт, який стане взірцем і для інших установ, адже націлений на соціалізацію ув’язнених. Перша група претендентів на оцінювання результатів своїх знань і навичок складатиме 20 осіб», - поділився начальник установи Юрій Ткачук.

Відтак, засуджені отримають навички роботи з приготування страв.

Як повідомили представники установи, в колонії вже здобувають професії маляра-плиточника, швачки, електрика, кочегара, верстатника широкого профілю. Професія кухаря – це ще одна сходинка до нового життя.

Представники Благодійної організації «Мережа 100 відсотків життя Рівне» підтвердили, що для проведення занять, консультацій та практичного виконання кваліфікаційних завдань вже підготовлено навчальні кабінет і кухню на базі установи.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також