Вже відомо, хто стане головним педагогом Рівненщини

2144 0

Ми у соцмережах:

Вже відомо, хто стане головним педагогом Рівненщини

Новим начальником обласного управління освіти стане Петро Коржевський. Документ про укладення контракту з ним 17 серпня з'явився на сайті Рівненської ОДА.

Інформацію журналістам Суспільного Петро Коржевський підтвердив та додав, що до обов'язків керівника обласного управління освіти він ще не приступив, адже наразі ще триває спеціальна перевірка стосовно нього, яка передбачена перед призначенням на державну службу.

Нагадаємо, попередній керівник обласного управління освіти Григорій Таргонський з посади звільнився наприкінці липня. Управління він очолював сім років. Нова робота Таргонського – теж певною мірою пов'язана із освітою.

Що стосується Петра Коржевського, то до 1 липня він був заступником міністра освіти. До цього, упродовж 12 років, працював заступником начальника Рівненського обласного управління освіти. Ще раніше очолював рівненську школу №12.

"Я пройшов співбесіду, я пройшов конкурс, але до того всього додається спецперевірка. Спецперевірка – як необхідна умова для того, аби зайняти таку посаду", – розповів Петро Коржевський.

Процедура спецперевірки, за словами колишнього заступника міністра освіти, може тривати 2-3 тижні. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також