Вже вручають подарунки переможцям акції «Покази передавай – подарунки вигравай»

1125 0

Ми у соцмережах:

Дубняк Роман, Сарненський район

Було визначено переможців акції, суть якої полягала у вчасній подачі показників лічильника через паблік-акаунт «Рівнеобленерго» у Viber або через особистий кабінет. За період дії акції , яка тривала з листопада до 31 грудня 2018 року, таким способом показники подало понад 46 тисяч осіб.

Шляхом випадкового відбору було визначено 15 переможців. Найбільше з них – четверо – проживають у обласному центрі. Решта переможців з Березнівського, Володимирецького, Радивилівського, Сарненського, Здолбунівського, Корецького, Костопільського, Острозького, Млинівського, Рокитнівського та Дубровицького районів.

П’ятьом з них було поповнено особовий рахунок на 125 грн., п’ятьом – мобільний рахунок на таку ж суму. П’ятеро учасників у подарунок отримали безкоштовне програмування приладу обліку, ще п’ятьом безкоштовно замінили існуючий лічильник на новий «зонний» прилад обліку.

Одно- або три-фазний прилад отримали: Євгенія Ютовець, м. Рівне , Постоєв Павло, Березнівський район, Килюшик Олександр, Володимирецький район, Мельник Віра, Радивилівський район та Дубняк Роман, Сарненський район.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також