На Рівненщині завершують збирати урожай

1249 0

Ми у соцмережах:

На Рівненщині завершують збирати урожай

Сільгоспвиробники області намолотили 1,3 мільйона тонн зерна. Окрім того, продовжують збирати кукурудзу на зерно та цукровий буряк. В середньому хлібороби збирають 60 центнерів сільськогосподарських культур з гектару.

Департамент агропромислового розвитку Рівненської ОДА повідомляє, що найвища урожайність спостерігається у Радивилівському, Млинівському, Здолбунівському, Корецькому, Гощанському та Рівненському районах. На їх полях збирають понад 70 центнерів з гектару. Високі показники у таких аграрних підприємствах – «Агрокорпорація Крупець» на Радивилівщині, ТОВ «Дубенська аграрна кампанія», «Злагода» у Рівненському районі, «Хавест-агро» на Млинівщині. Серед поліських виробництв сільськогосподарської продукції значно вирізняються ТОВ «Захід-Агропром» та «Світанок Агрозахід» на Костопільщині, «Хлібороб» та «Україна» на Дубровиччині.

Фахівці департаменту відзначають, що найбільше валового продукту виробляють ті підприємства, що поєднують на своїх виробництвах різні галузі – рослинництво та тваринництво.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також