Взуття для прогулянок: у чому ходити осінніми вулицями

514 0

Ми у соцмережах:

Взуття для прогулянок: у чому ходити осінніми вулицями

Тривалі прогулянки містом у неправильному взутті часто спричиняють набряки, затертості та швидку втому ніг. Щоб запобігти цьому, можна купити кеди жіночі з матеріалів, що дихають, та мають амортизувальні устілки. Що обрати для сезону осені 2022 для комфортних прогулянок?

Suede Mayu Raw Women's Trainers з легкою грубістю

Кеди від PUMA Suede Mayu Raw Women's Trainers — це втілення зухвалості з ніжними нотами. Взуття виготовлено з натуральної замші. Дизайнери створили своєрідний експеримент з різними формами та пропорціями. Трендовий хід з небанальною фірмовою наліпкою, яка зроблена у тривимірному оформленні.

Ці кеди стають класикою у незвичайному виконанні. Зручність з’являється завдяки підошві ЕВА та гумовому покриттю, що забезпечує зчеплення з поверхнею.

Suede Classic XXI Trainers — типова класика

Класична модель для вашої зручної осені — кеди Suede Classic XXI Trainers від PUMA. Вони вперше з’явилися у 1968 році. Натуральний матеріал та сучасні деталі у фірмовому стилі надають кедам гарного вигляду.

Комфорт під час прогулянок забезпечується завдяки:

♦ натуральній шкірі;

♦ проміжній підошві з гуми, яка робить взуття легким;

♦ шнурівці для надійної щільної фіксації.

Завдяки цьому кеди гарантують власнику комфортні умови для тривалих прогулянок. Ви можете поєднувати їх з вуличним та напівофіційним стилями.

Serve Pro Trainers — новий мінімалізм

Кеди Serve Pro Trainers — нова модель у стилі мінімалізм, яку можна носити у теплі дні. На носку є текстильна вставка, що забезпечує зручне циркулювання повітря. Міський образ можна створити завдяки цим кедам PUMA, широким джинсам та толстовці. Одночасно з цим вони матимуть гарний вигляд з шортами, трикотажними штанами, тренчами тощо.

Важлива характеристика — наявність устілки SoftFoam+, яка створює тривалий комфорт через м’яку амортизацію. Кожен крок стає зручним завдяки правильному розподіленню напруження на м’язи та суглоби.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також