Взяли кредит — забудьте про секс

911 0

Ми у соцмережах:

Взяли кредит — забудьте про секс

А ви знали, що зайві борги і кредити руйнують здоров’я? Про даний феномен говорять не тільки психологи, а й вчені. Причому чим більша сума, взята в борг, тим більше переживань відчуває людина.

Як стверджують фахівці, сам факт взяття кредиту призводить до проблем в організмі. Річ у тім, що наша підсвідомість бачить чергову загрозу спокійному існуванню і сигналізує про це. Згідно з результатами дослідження, проведеного науковцями із Сінгапурського університету соціальних наук, хронічна заборгованість погіршує психологічний стан людини, а також вкрай негативно позначається на можливості розпоряджатися своїми фінансами і прийнятті рішень.

Перша небезпека — порушення роботи серцево-судинної системи. Кредит породжує дисбаланс в емоційному тлі, призводить до зайвих переживань, підвищуючи вироблення кортизолу. Гормон стресу, у свою чергу, порушує роботу серця і судин, що призводить до інфарктів і інсультів.

Друга небезпека — психосоматичні розлади. Людина мимоволі починає помічати зміни в своєму тілі, приписуючи собі різноманітні захворювання, як підсумок — одне з них точно підтвердиться.

Третя небезпека — заїдання проблем, що призводить до ожиріння.

Четверта небезпека — захворювання органів шлунково-кишкового тракту, які також залежать від психологічного стану. Будь-які переїдання або голодування часто порушують роботу травної системи, що може стати причиною розвитку гастритів, виразок.

П’ята небезпека — дисфункція щитовидної залози.

І, звичайно, будьте готові до того, що від інтимної близькості доведеться відмовитися, оскільки лібідо падає до мінімуму.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також