Взяли під варту у залі суду

1389 0

Ми у соцмережах:

Взяли під варту у залі суду

24-річний Андрій з Рівного та 44-річний В’ячеслав з Демидівського району побили та пограбували перехожого і за це у колонію не потрапили. Втім, прокурор оскаржив вирок місцевого суду, наполягаючи на реальному покаранні для обох злочинців.

Рік тому неподалік пивзаводу рівнянин та його товариш побили перехожого, якого зустріли там вночі. Вони відібрали у жертви мобільний телефон, сумку разом із цінними речами і грошима.

Врахувавши нібито щире каяття засуджених та той факт, що вони відшкодували потерпілому збитки, суд звільнив обох від відбування призначеного покарання із встановленням іспитового строку. Втім, прокурор оскаржив вирок суду.

Прес-служба прокуратури Рівненської області повідомила «РВ», що Апеляційний суд Рівненської області погодився із твердженнями  щодо необґрунтованого звільнення засуджених від відбування покарання і скасував вирок. Обом засудженим призначено реальні покарання: одному – три роки позбавлення волі, а іншому – два з половиною роки. Засуджених взяли під варту одразу після проголошення вироку.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також