Wizz Air оголосив одноденні знижки 20% на всі "польські" рейси

1099 0

Ми у соцмережах:

Wizz Air оголосив одноденні знижки 20% на всі

Придбати авіаквитки за акційними цінами можна 24 січня, а подорожі за ними мають завершитися до 31 березня.

Угорський лоукостер Wizz Air оголосив знижки 20% на усі маршрути з да до Польщі при бронюванні авіаквитків сьогодні, 24 січня, повідомляє УНІАН. 

Як йдеться у поштовій розсилці авіакомпанії, акція діє 24 січня з 00:00 до 23:59 за центральноєвропейським часом (CET) (-1 година порівняно з Києвом). Подорожі за акційними квитками мають завершитися до 31 березня 2019 року. Акційна ціна застосовується лише до бронювань через веб-сайт wizzair.com або мобільний додаток WIZZ.

Зазначимо, лоукостер Wizz Air наразі виконує рейси до Польщі з трьох українських міст - Київ (Варшава, Вроцлав, Гданськ, Катовіце, Краков, Познань), Харків (Вроцлав, Гданськ, Катовіце, Краков) та Львів (Вроцлав, Гданськ, Катовіце). При цьому з польських аеропортів можна продовжити свою подорож до інших європейських країн, куди Wizz Air також пропонує знижки на зазначений період і куди поки немає прямих рейсів авіаперевізника з України. До речі, оскільки знижки діють на рейси до кінця березня, можна підібрати собі маршрут на найближчі свята - на День закоханих 14 лютого чи на 8 березня.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також