Яблука позитивно впливають на жіноче здоров’я

962 0

Ми у соцмережах:

Яблука позитивно впливають на жіноче здоров’я

Кажуть, якщо їсти по яблуку щодня, лікар не знадобиться. Особливо корисний цей фрукт для здоров’я жінок.

На відміну від багатьох інших фруктів, які через високий вміст цукру можуть нашкодити жіночій фігурі, яблука низькокалорійні. На 100 г в них міститься від 20 до 30 кілокалорій. Недарма дієтологи розробили безліч яблучних дієт, які ефективні для схуднення. Якщо вживати тільки свіжі яблука, свіжовичавлений сік без цукру, а також страви з яблук (наприклад, запечені в духовці) хоча б 3-4 дні, можна швидко скинути до 15% ваги.

Яблука допоможуть також при розвантажувальних днях. Адже цей фрукт — чиста клітковина, яка допомагає очистити кишечник. Кілька яблук щодня допоможуть позбутися від запорів, благотворно вплинути на перетравлювання їжі.

Багаті яблука і на залізо. Цей елемент допоможе підвищити гемоглобін у крові, зміцнити імунітет, прискорити процес окислення кисню в крові. Містяться в яблуках і пектини, рослинні кислоти (лимонна і яблучна), вітаміни А, С і РР. До речі, залізо і фолієва кислота вкрай необхідні організму в період підготовки до зачаття і під час виношування плоду. Фолієва кислота допомагає сформувати плід і плаценту, а залізо може запобігти ризику розвитку анемії.

Зелені й жовті яблука належать до низькоалергенних. Їх можна вживати в період годування. Молодим мамам вони допоможуть стабілізувати рівень гормонів в організмі, нормалізувати метаболізм.

Корисні яблука і старшим жінкам при настанні клімаксу. Вони допоможуть скорегувати вагу й омолодити шкіру.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також