Яєчний скандал: виробник з Гощі обурив саму Климпуш-Цинцадзе

3333 3

Ми у соцмережах:

Яєчний скандал: виробник з Гощі обурив саму Климпуш-Цинцадзе

Віце-прем’єр-міністр України з європейської та євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе обуралася «хворобою в головах» виробників наклейок для яєць з Рівненської області. На них зображена російська «матрьошка», таку ж назву носить і сам виріб.

 Пост високопоставленої чиновниці сколихнув соціальну мережу:

«Їдеш пізно з роботи додому, ближче до початку нової доби, усвідомлюєш, що часу на приготування для домашнього святкування Великодня - катма, заходиш до магазину, щоб хоч якось надолужити ще не реалізовані домашні справи, і тут....чіпляєшся поглядом за пропозиції для прикрашення, фарбування яєць, і отримуєш моральний удар нижче пояса...
Чому? Бо наші креативні виробники пропонують прикрашати великодні яйця..... матрьошками.....
Держава цьому точно не може запобігти - хвороба в головах...

UPD. Додаю фото із зазначенням виробника на звороті. Буду вдячна за поради, який може бути вжитий механізм, що не дасть можливості таким речам траплятися в подальшому».

Як можна прочитати на етикетці, сфотографованій Климпуш-Цинцадзе, виробник цих наклейок знаходиться в смт. Гоща Рівненської області на вулиці Рівненська 33-д. Фірма носить назву ТОВ «Вест Фуд Інвест». Засновники – Ігор Куріцин та Надія Сарган.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також