Як автоматично отримати онлайн кредит?

349 0

Ми у соцмережах:

Як автоматично отримати онлайн кредит?

Багатьом знайома така несподівана ситуація, коли терміново знадобилися гроші на витрати, не передбачені бюджетом. Це може бути незапланована покупка через злам побутової техніки або телефону, витрати на ліки, відпочинок чи подарунки. У кожного своя причина зайнятися пошуками тієї суми, що бракує. І бажано якнайшвидше її отримати. З огляду на терміновість, банківське кредитування відпадає. Добре відомо, що позичальникам доводиться довго чекати, доки буде ухвалено рішення щодо заявки. Та й відмов у банку завжди більше, ніж схвалень за кредитом, що пояснюється жорсткими умовами до позичальників.

Для отримання кредиту у банку обов'язковою є наявність офіційної роботи, досить високого рівня доходу та відсутності негативних моментів у кредитній історії. З огляду на сукупність умов мало хто з громадян може їм відповідати. Зовсім інша справа – автоматичний кредит, який оформляється онлайн без виснажливих очікувань та збору довідок. Тим, хто цінує доступність, надійність і комфорт підійде мікрофінансова організація Треба Кредит. На фінансовому ринку компанія з'явилася порівняно недавно, але вже встигла здобути репутацію стабільної та лояльної МФО зі зручним та швидким кредитуванням.

            Кому дають мікрокредит з автоматичним схваленням?

Немає певної категорії позичальників, які можуть гарантовано отримати кредит. Кожна повнолітня людина може взяти позику в МФО, незалежно від ступеня зайнятості та фінансового стану. Головне, це відповідати низці умов.

  • Вік від 18 до 70 років.
  • Документи, що засвідчують особу та підтверджують платоспроможність заявника. Це український паспорт та ІПН.
  • Карта кредитна чи дебітна, видана банком України на ім'я позичальника. Щоб підтвердити статус власника картки, її буде верифіковано, тому на її рахунку мають бути гроші.

Додаткові, але необхідні для оформлення мікрокредиту моменти: наявність мобільного телефону та Інтернету.

Кредит онлайн буде схвалено у тому випадку, якщо заявник правильно заповнив анкету, не припустився неточностей та помилок, вказав актуальну інформацію. Автоматичний кредит дають людям, які мають роботу і тимчасово безробітним, домогосподаркам та мамам у декреті, пенсіонерам та студентам, підприємцям та фрилансерам.

Кредитна історія перевіряється, але особливо не враховується. МФО дає зазвичай людям можливість її покращити. Тому, якщо позичальник має прострочений кредит у банку або іншій фінансовій установі, зайнявши гроші в TrebaCredit, він може його погасити.

                                       Як оформити онлайн кредит?

Процедура подання заявки проста, зрозуміла та швидка. Вона не викличе жодних складнощів, особливо якщо слідувати певному порядку дій.

  • Зайти на сайт МФО "ТребаКредит". Це можна зробити з будь-якого браузера, вбивши в пошуковий рядок назву кредитного сервісу.
  • Визначитись з оптимальною сумою, адекватно оцінюючи свої можливості щодо її своєчасного повернення. Доступний розмір кредиту: 1000–10000 гривень на 15 днів. Щоб обчислити розмір кредиту з урахуванням процентної ставки, потрібно скористатися кредитним калькулятором, виставляючи параметри. Сума кредиту та дата його погашення будуть розраховані автоматично.
  • Зареєструватися на сайті.
  • Зайти до створеного особистого кабінету та оформити заявку. Заповнити форму персональною та контактною інформацією, вказати дані документів, відповісти на питання про доходи.
  • Надіслати заявку та після її схвалення, підписати кредитний договір.
  • Вказати реквізити банківської картки, на яку відразу після оформлення заявки буде перераховано кредитні гроші.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також