Як боротися з розтяжками - методи від Joy-Pup

973 0

Ми у соцмережах:

Як боротися з розтяжками

Після вагітності багато жінок стикаються з такою проблемою, як розтяжки. Вони з'являються на животі і грудях, а позбутися від них нелегко. Жінки вимотують себе виснажливими фізичними вправами або записуються на прийом до косметолога. Але є більш ефективні методи, як позбутися розтяжок і зберегти красу фігури. Ми розповімо про кращі поради для жінок, які допоможуть їм виглядати ідеально.

Як прибрати розтяжки на тілі – дієві методи

В основному проблеми з фігурою починаються після вагітності. Але горезвісні смуги на шкірі можуть з'являтися і після занять бодібілдінгом, при гормональних збоях, в період занадто різкого схуднення. Впізнати їх можна по червоно-фіолетовому, рожевому або ліловому відтінку. Шкіра на місці смуг спочатку покрита рубцями, але через півроку-рік вона світлішає і перетворюється в старі зморшкуваті шрами.

Звичайно ж, багатьох жінок хвилює питання, як прибрати розтяжки. Адже на них не виробляється меланін, тому на засмаглому тілі вони дуже добре видні. Зробити це можна як в домашніх умовах, так і за допомогою професіоналів. Наші друзі з Joy-pup дають ефективні поради, як боротися з розтяжками при вагітності і повернути свою фігуру в ідеальний стан. Відвідайте сайт, де ви знайдете рекомендації експертів і зіркових мам, які на своєму досвіді розкажуть, як позбулися проблеми розтягнутої шкіри.

Як прибрати розтяжки в домашніх умовах – кращі способи

Як прибрати розтяжки в домашніх умовах – кращі способи

Попередити таку проблему можна, дотримуючись правильного режиму харчування, вживаючи багато води. Важливо також бути фізично активною людиною, але не надмірно. Але що робити, якщо у вас вже є смуги на тілі? Методи корекції підбираються залежно від давності проблеми.

Прибрати розтяжки після вагітності або різкого схуднення можна за допомогою спеціальних кремів (якщо це не застарілі шрами).

  • З ретиноїдами. Вони прискорюють регенерацію шкіри і дозволяють зробити шрами майже непомітними.
  • З гіалуроновою кислотою. Вона прискорює вироблення колагену, завдяки чому стрії майже непомітні.
  • На основі мигдального, оливкового, кокосового масла. Також сюди відносяться креми з маслом ши або какао. Їх можна використовувати, як профілактичні засоби або для зменшення помітності стрій.

Якщо проблемі більше року, гелі і креми навряд чи допоможуть. Тут потрібні більш сильні способи.

Як боротися з розтяжками – радикальні методи

Якщо домашні способи не допомагають, не панікуйте. Швидше за все, стрії вже старі і потрібні більш радикальні методи для їх лікування.

  • Лазерна корекція. Для жінок, яких цікавить, як прибрати розтяжки на животі, така терапія стане ефективним помічником. Вона прибирає рубці і сприяє появі нової гладкої шкіри.
  • Хімічний пілінг. З його допомогою також формується нова, здорова шкіра.
  • Ін'єкції. За допомогою спеціальних препаратів можна розгладити шкіру і зробити стрії не такими помітними.

Як бачимо, вирішити цю жіночу проблему можна. Існує багато варіантів, як побороти стрії і повернути шкірі здоровий і красивий вид.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також