Як день народження впливає на характер людини

26833 0

Ми у соцмережах:

Як день народження впливає на характер людини

Зрозуміло, мова йде лише про найзагальніші впливи, на які накладаються безліч інших параметрів, з яких найважливіший — воля самої людини.

Зодіак

Люди, котрі народилися в понеділок

Їхнім життям керує Місяць. Все, що відбувається з ними, все, чим вони займаються, проходить через їхню душу, тому у таких людей завжди багато переживань, їхня душа постійно трудиться, пізнаючи світ на емоційному рівні. Нелегко бути місячною людиною, адже її психіка завжди напружена. Люди, котрі народилися в понеділок, як правило, вибирають гуманітарну професію, займаються благодійністю. Місяць — планета жіноча, вона володіє негативною енергією, тому все своє життя місячна людина збирає негативну енергію. І чим більше місячна людина бачить навколо себе страждань, тим складніше їй жити. Такій людині необхідні смиренність, віра в Бога, оскільки лише в цьому випадку людські страждання будуть проходити крізь неї, не завдаючи значної шкоди її психіці. Місячна людина пливе за течією життя і рідко береться за весла. Їй потрібен потужний стимул для творення. Місяць — планета матері, тому мати місячної дитини є найважливішою людиною в її житті. Протягом усього життя будь-який понеділок — щасливий день для місячних людей, коли вони можуть вирішити найскладніші завдання свого життя, прийняти єдино правильне рішення. Раз на кілька років в їхньому житті трапляється щасливий рік, який починається в понеділок, — це найсприятливіший період для початку будь-якої серйозної діяльності, зміни укладу життя. Люди понеділка обдаровані живим розумом, честолюбством, цілеспрямованістю, старанністю, обов'язковістю. Вони відповідальні за свої слова і вчинки. Вони чарівні, у них розвинена інтуїція, вони відрізняються незалежністю і оригінальністю поглядів, напористістю і підприємництвом. В молодості вони схильні до дитячих та юнацьких захворювань: всіляких запалень, фурункулів, карбункулів, бронхітів, отитів. Однак після 28 років здоров'я їхнє стабілізується і хвороби найчастіше зникають.

Люди, котрі народилися у вівторок

Їхнім життям управляє Марс. Марсіанин любить швидкість, оскільки Марс — планета швидкості. В житті такої людини багато подій розвиваються стрімко. Нерідко про людей, народжених у вівторок, кажуть, що в їхніх руках робота горить. Марсіани люблять ставити перед собою та іншими людьми цілі і завдання, нерідко вони йдуть до своєї мети напролом, ламаючи будь-які перешкоди. Нерідко марсіани спочатку говорять і роблять щось, а потім починають думати, чи правильно вони вчинили, чи не сказали чогось зайвого. Молодий марсіанин може бути лінивим тільки тому, що не бачить для себе занять, здатних принести цікавий для нього результат. Незалежно від статі в марсіан багато чоловічих якостей, оскільки Марс — чоловіча планета. Чоловік, котрий народився у вівторок, прагнутиме до звання справжнього мужчини. Марсіани — люди вогню. Вони можуть бути піроманами — любителями посидіти біля багаття або пожежниками. Марс — планета агресії та війни, і в потенціалі будь-який марсіанин — відважний солдат, якого не треба вчити воювати. Протягом усього життя будь-який вівторок — щасливий для марсіан день. Люди, народжені у вівторок, відрізняються гострим розумом, вони все схоплюють на льоту, але часто знання їхні бувають поверхневими, неглибокими. Вони володіють логікою і критично ставляться до всього, що їм не до душі. Люди вівторка схильні до нервових розладів, серед них часто зустрічаються заїки, а також вони страждають недостатньою рухливістю язика, у них слабкі легені і, як наслідок, часті плеврити, пневмонії.

Люди, народжені в середу

Їхнім життям керує Меркурій — планета молодості і легкості, і меркуріанці, незалежно від віку, можуть відчувати себе молодими, добре виглядати, до глибокої старості залишатися рухливими людьми. Молодий меркуріанець часто буває непосидючим, дуже рухливим, легко відволікається. Багато чого меркуріанца можуть навчити його брати, сестри і друзі, навіть більшого, ніж батьки і вчителі. Він буде погано себе почувати, якщо навколо нього не буде відбуватися ніяких змін. Меркуріанець може стати хорошим учителем початкової школи, журналістом, письменником, продавцем книг. Молодого меркуріанця корисно якомога раніше навчити читати, вчити лаконічно висловлювати свої думки, збирати інформацію і користуватися нею. Йому корисно вчити вірші, грати в інтелектуальні ігри, батькам варто частіше з ним розмовляти. Меркуріанці можуть бути хитрими і спритними, здатними до комерційної діяльності. Найвдаліші періоди життя — роки Меркурія, що розпочалися в середу. Меркуріанців часто супроводжують травми, особливо голови. Після тридцяти років потрібно берегти кишечник, внутрішні органи і хребет.

Люди, народжені в четвер

Їхнім життям управляє Юпітер — планета розширення сфери діяльності та сфери впливу, планета великомасштабних дій, тому юпітеріанці здатні глобально мислити. Вони хочуть від життя багато, нерідко ставлять перед собою грандіозні цілі, у них є схильність до перебільшення, що добряче псує їхнє життя. Юпітеріанець хоче бути великою людиною і нерідко переоцінює свої можливості. Юпітер — планета впливових людей, і юпітеріанин протягом усього життя може залежати від прихильності якихось людей, від настрою начальства, благовоління багатих і впливових родичів. Юпітеріанцю буває складно налагодити особисте життя, адже громадська діяльність, робота забирають у нього занадто багато часу і сил, нерідко цікавлять більше, ніж домашнє вогнище, проблеми сім'ї. Юпітеріанець має здібності для успішного бізнесу. Йому необхідно дати найкращу освіту, оскільки інакше йому доведеться нелегко в житті. Будь-який юпітеріанець здатен філософськи дивитися на життя, може бути глибоко віруючою людиною, оскільки Юпітер завідує філософськими і релігійними вченнями. Юпітеріанець може стати проповідником, духовним учителем. Народжені в четвер мають чисту душу і добре серце. Вони справедливі і завжди приймають сторону скривдженого. Вони готові поділитися останнім шматком хліба і віддати останню сорочку. Але їм потрібно правильно розраховувати свої сили, інакше, викладаючись повністю, вони можуть отримати нервовий зрив. У них завжди водяться гроші. Здоров'я у них піддається різким впливам іззовні. Взимку — застуди, восени — стреси і депресії. Захворювання внутрішніх органів, серця і судин переслідують їх все життя. Їм не можна переохолоджуватися і перенапружувати нервову систему.

Люди, котрі народилися в п'ятницю

Перебуваючи під владою Венери — планети почуттів і задоволень, венеріанець дуже вимогливий до умов життя, може добре себе почувати тільки в комфортних умовах, постійно потребує нових задоволень. Земна Венера, планета краси, робить актуальною тему фізичного тіла, і венеріанець часто буває стурбований своїм здоров'ям і зовнішнім виглядом. Щоб бути впевненим у собі, йому необхідно добре виглядати. Венеріанці мають вроджений смак і здатні прикрашати світ навколо себе, часто обирають професію, пов'язану з красою. Венера дає любов до грошей, бажання отримувати стабільний дохід. Оскільки Венера — жіноча планета, венеріанці легко знаходять спільну мову з жінками, у них буває багато подруг, жінки цікавлять їх більше за чоловіків. Протягом усього життя кожна п'ятниця — щасливий день для венеріанців. Люди, народжені в п'ятницю, іноді мають у своєму характері суперечливі риси. Вони можуть бути і добрими, і злими, поступливими і впертими в дрібницях, в їхніх душах часто йде боротьба між правдою і брехнею, між світлом і темрявою. Особливо це проявляється в тих, хто з'явився на світ під час заходу сонця. Що стосується здоров'я, то найчастіше від нервових навантажень страждають серце, шлунок і печінка. Крім того, трапляються "неполадки" з нирками і сечовим міхуром, а в більш пізні роки можливі травми ніг і вивихи суглобів.

Люди, котрі народилися в суботу

Їхнім життям управляє Сатурн — планета випробувань і обмежень. Життя сатурніанця буває важким з самого народження. Сатурніанцю важко насолоджуватися життям. Він живе в постійній духовній і фізичній напрузі, і чим сильніші його дух і тіло, тим легше йому переносити удари долі. Якщо молодий сатурніанець впав, не поспішайте йому на допомогу. Відчуваючи сильну підтримку і турботу батьків, сатурніанець не навчиться самостійності. Сатурн — планета консерваторів, і нерідко сатурніанці насилу міняють звички, "відстають від життя". Завдяки консерватизму сатурніанець може бути великим шанувальником класики, з величезною повагою ставитися до традицій. Таким людям складно розвивати свої здібності, тому чим більше здібностей він відкриє в собі в дитинстві, коли дух більш рухливий, тим цікавішим буде його життя. Сатурн — планета начальників, вона пов'язана із відносинами зі старшими за віком або за становищем, тому для сатурніанця дуже важливі стосунки з власним батьком, старшим братом, начальством. Будь-яка субота — щасливий день для сатурніанця, коли йому варто братися за найскладніші справи, приймати відповідальні рішення. Хоча рік Сатурна для більшості людей — важкий період, сатурніанець в такий рік має подвійну підтримку управителя свого життя і може багато досягти. Народжені в суботу бувають або дуже хороші, або дуже погані. В них переважають суперечливі якості характеру у вищому прояві. Якщо вони розумні, то все роблять чудово, якщо вони дурні, то тупість супроводжує у всьому. Вони ненавидять сварки, скандали, але серед них нерідко зустрічаються інтригани. Виверткий розум дозволяє їм бачити події на кілька ходів вперед і будувати їх за своїм задумом. Але доля у них часто буває мінливою: то вони високо літають, то стрімко падають вниз. Вони можуть бути чудовими державними службовцями, керувати підприємством і країною для них також не складе труднощів. В дитинстві вони зазвичай нічим не хворіють, але з віком з'являються захворювання шлунково-кишкового тракту і порушення роботи залоз внутрішньої секреції. Суботні люди часто потрапляють в аварії.

Люди, котрі народилися в неділю

Це сонячні люди, адже їхнім життям управляє Сонце. Як правило, у сонячних людей ідей більше, ніж часу на їхнє втілення. Крім того, Сонце дає організаторські здібності, тому така людина завжди шукає тих, хто б втілив їхні ідеї. Іноді про таких людей кажуть, що вони не від світу цього, оскільки живуть фантазіями. Сонячні люди протягом усього життя є оптимістами, вони здатні яскраво проявляти свою індивідуальність. Дуже часто люди, котрі народилися в неділю, виявляють інтерес до розкошів, прагнуть жити красиво. З великим небажанням вони займаються монотонною роботою і справами, в яких не знаходять радості. Один з найкращих проявів сонячної людини — благородство. Люди, що народилися в неділю, мають великий життєвий запас енергії. Вони добрі і милосердні. У важкій ситуації завжди знаходять вихід зі становища і допомагають знайти іншим. Однак деякі з них часом піддаються депресивним станам душі і насилу виходять з них. До цього в основному схильні ті, хто народився взимку. Недільні люди люблять зміни в житті, важко переносять самотність. Вони завжди мають свою точку зору, уміють відстоювати її. Вони ненавидять обмеження і повстають проти них. Здоров'я у людей неділі міцне, але вони так себе віддають роботі, що часто страждають від чужої несправедливості, в результаті інфаркт часто вибиває їх з колії, а також бронхіальна астма і виразки уражають їхній організм. Ретельно підібрана дієта і вправи допомагають їм швидко стати на ноги. У період хвороби їм краще бути на самоті. Це допоможе сконцентрувати енергію на зцілення. Фізично вони добре складені.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також