Як і з чим стильно носити спортивний костюм

634 0

Ми у соцмережах:

Як і з чим стильно носити спортивний костюм

Ще з десяток років тому спортивний костюм асоціювався з виснажливими тренуваннями. А сьогодні все більше дизайнерів та модних блогерів говорять, що це є неодмінний атрибут базового жіночого гардеробу. З року в рік цей тренд набуває популярності. Жіночий спортивний одяг представлений в широкому асортименті моделей, і тут ви можете з ним ознайомитись.

Як в спортивному костюмі виглядати модно

Як і будь-яку річ, спортивний одяг треба вміти правильно носити. Для спортзалу звісно обираємо моделі без небезпечних елементів (мотузків, металевих прикрас, блискавок) та зручні за розміром. Але якщо ви крокуєте в ритмі сучасних модних тенденцій, ось кілька порад, як в такому одязі виглядати модно:

• Спробуйте носити спортивний костюм з речами різної фактури. Експериментуйте, обирайте комфорт та стиль разом з Freever, який стане частиною вашого гардеробу.

• Пам'ятайте про особливості статури. Адже невдало підібрана річ може зіпсувати весь образ.

• Яскраві кольори —лише як доповнення. Надаємо перевагу традиційним, спокійним відтінкам, а в якості акценту використовуємо яскравішу гаму.

• Аксесуари —невід'ємний атрибут стильного жіночого образу. Фітнес-браслет, модний рюкзак, об'ємна сумка, цікава кепка чи окуляри допоможуть створити спортивно-елегантний образ.

• Обираємо речі відповідно до пори року. Сьогодні це не складає труднощів. Потрібен демісезонний чи зимовий костюм? Не проблема, адже на freever.ua ви зможете обрати велюрові, трикотажні вироби, на флісі, що зробить будь-яку погоду комфортною.

З чим носити спортивний костюм

Якщо ви піддалися віянню модних трендів і хочете гармонійно вписати спортивний костюм у свій щоденний гардероб, ось кілька практичних порад, з чим його носити:

• Класичне пальто і кросівки. Доволі проста комбінація, що допоможе замінити звичний светр та джинси у похмуру погоду.

• Дутий жилет. Він ідеально підійде саме до спортивного образу, тим паче, що багатошаровість не вийшла з моди.

• Легка флісова рубашка. Вдалий вибір для міського образу, де головне не лише стиль, а й комфорт.

• Джинсівка. Деніму завжди був актуальним. Спортивний лук — не виняток.

• Утеплені куртки-рубашки. Вони практичні та універсальні. А яскраві кольори та принти допоможуть розбавити монохром спортивного одягу.

Сьогодні, коли для кожної жінки на першому місці стоїть не лише стиль, а й комфорт, спортивний одяг стає все більш популярним і затребуваним. Сучасний темп життя диктує свої правила, а спортивний костюм допомагає в них комфортно влитися, не втрачаючи індивідуальності. Це незамінний атрибут жіночого гардеробу.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також