Як карантин зачепив «Рівнеелектроавтотранс»

874 0

Ми у соцмережах:

Як карантин зачепив «Рівнеелектроавтотранс»

За два місяці карантину тролейбусне комунальне підприємство "Рівнеелектроавтотранс" отримало понад 700 тисяч гривень збитків.

Про це йдеться у відповіді від підприємства на запит Суспільного. При запиті про загалом фінансові втрати від перевезення обмеженої кількості пасажирів там повідомили інформацію за два місяці. Також повідомили, скільки водіїв і кондукторів захворіли на коронавірус.

За квітень-травень 2020-го підприємство отримало збитки в сумі 716 тисяч гривень. На питання "чи потребує "Рівнеелектроавтотранс" підтримки від міського бюджету, там відповіли фразою "підприємство потребує забезпечення беззбиткової роботи згідно з договорами на транспортні послуги по перевезенню пасажирів".

Серед працівників, які через великий потік людей – у групі ризику, було 5 випадків інфікування коронавірусом: це 2 водія тролейбуса та З кондуктори. На кадровий потенціал підприємства це не вплинуло, – йдеться в відповіді на запит за підписом керівника "Рівнеелектроавтотрансу" Валентина Ткачука.

Також за час карантину через відміну пільгових перевезень зафіксували один конфлікт.

Що ж до найзбитковіших маршрутів, то таких назвали п'ять:

№4 "Мототрек – Льонокомбінат";
№4-А "Мототрек – Льонокомбінат" (через Автовокзал);
№9 "Мототрек – Північний";
№9-А "Мототрек – Північний" (через Автовокзал);
№12 "Північний – Луцьке кільце".

На час карантину тролейбуси у Рівному курсують у режимі спеціальних перевезень, дозволено брати пасажирів тільки на кількість посадкових місць.
На початках карантину тролейбуси курсувалипо кілька годин зранку та ввечері, аби працівники закладів критичної інфраструктури могли дістатись до роботи.
Комісія техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на час дії карантинних обмежень право пільгового проїзду скасувала. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також