Як керуюча компанія “Місто для людей Рівне” підвищує ефективність роботи ОСББ

1107 0

Ми у соцмережах:

Як керуюча компанія “Місто для людей Рівне” підвищує ефективність роботи ОСББ

Чимало мешканців багатоповерхових будинків турбуються через своє житло, тому укладають договори з керуючими компаніями, або обирають власне управління та створюють ОСББ. Наразі “Місто для людей Рівне” має в обслуговуванні 159 будинків, 68 з них - в самостійному управлінні, тобто в ОСББ.

“Ми часто чуємо, що керуюча компанія конкурент ОСББ, однак це зовсім не так, ми співпрацюємо з багатьма головами ОСББ. Зрозумійте, одна людина не може бути майстром на всі руки, а гарний менеджер не може собі дозволити, щоб руйнувався будинок через нестачу ресурсу, тому обирають співпрацю з профільними компаніями, які мають експертизу по вузькому запиту та готові її надавати у будь-який час. 
 
До прикладу, ось сталася аварія о 2.00 годині і мешканці телефонують  кому? Звісно, голові ОСББ, а ми можемо одразу надати наш колл-центр та без зайвої затримки відреагувати на проблему людини. Колл-центр приймає всі заявки цілодобово сім днів на тиждень. 
 
Мешканці можуть звернутись на гарячу лінію за номером телефону: +38 (067) 400 64 75, далі проблема фіксується у нашій системі та передається на відповідний відділ до виконання. В місяць до компанії надходить до 200 аварійних заявок різного характеру: забитий трубопровід каналізації, пориви трубопроводу гарячого\холодного водопостачання тощо. Щодо нашої аварійною служби. То компанія має чотири аварійні бригади з власним обладнанням і транспортом. У машинах, крім інструментів для роботи фахівців, є зварювальний апарат, обладнання для  механічної і гідравлічної очистки каналізаційних випусків.  
 

Зараз, мешканці стають більш свідомими та відповідальними до свого майна, зацікавлені в його збереженні та модернізації. Тому ми не розглядаємо ОСББ як конкурентів. Для нас це потенційні клієнти та партнери. Відповідно ми пропонуємо інвестиційні пакети від нашої компанії, які передбачають послуги з  капітального ремонту даху, каналізаційних труб, внутрішньобудинкових трубопроводів, цоколя, ліфта, або фасаду будинку”- ділиться директор керуючої компанії «Місто для людей Рівне» Тарас Ромчук.

За словами Інни Коломієць, голови ОСББ Дубенська, 40 та Макарова, 4, 24, варіант співпраці з керуючою компанією суттєво полегшує обслуговування багатоквартирного будинку. Ба більше, трапляються випадки, коли сам того не очікуєш, а надзвичайні ситуації в будинку виникають і вночі, і в святкові дні. У роботі великого багатоквартирного будинку, як і в живому організмі, час від часу можуть відбуватися збої: щось перегорає, обсипається … Під час екстрених ситуацій основна надія на працівників аварійних бригад.

(Будинки за адресою Макарова, 24 а, б, в, г; Дубенська БОС 40 та 42 уклали договір з КК “Місто для людей” на аварійне обслуговування)

«Ми уклали договір на аварійне обслуговування в поточному році. Можу сказати, що це єдина аварійка у місті, яка впродовж 40 хвилин
приїздить на місце аварії та локалізує її наслідки. Мені особисто доводилось телефонувати вночі і команда впродовж години приїздила на виклик. Також відомо, що керуюча компанія стала надавати послуги з проведення поточних ремонтів, тому ми вже замислюємось над їх послугами». Керуюча компанія “Місто для людей” у Рівному ще досить молода та за короткий термін встигла себе зарекомендувати, як відповідальна та конкурентоспроможна.

“Наш будинок уклав договір на аварійне обслуговування з керуючою компанією в травні цього року. Плюси однозначно є, по-перше - це єдина цілодобова аварійна служба у місті, а по-друге, колектив професіоналів, які швидко реагують на заявки та локалізують аварії”, - ділиться Наталя Миколаївна, голова ОСББ “Дубенська 42”.


Маєте запитання?

-  Залиште звернення у офісі керуючої компанії за адресою: вул. Вербова, 20, Рівне; або на електронній пошті: pr.mdl@mdl.com.ua. Менеджери компанії завжди проконсультують вас за номером телефону: 067 400 64 76.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також