Як харчуватися в Різдвяний піст

2103 0

Ми у соцмережах:

Як харчуватися в Різдвяний піст

У православних християн триває Різдвяний піст (до 6 січня).

У православних християн триває Різдвяний піст (до 6 січня). В дні посту, за винятком середи і п’ятниці, можна їсти рибу, але потрібно утримуватися від вживання м’яса, молока, яєць. Дієтологи розповіли, що дрібне харчування дозволить перенести Різдвяний пост без стресу для організму. Лікарі радять приймати їжу кожні три години, так організм постійно одержуватиме необхідні інгредієнти і мікроелементи. За словами дієтологів, заміною молочним і м’ясним продуктам в піст можуть стати крупи, особливо гречана, боби і гриби. Квасоля за вмістом білка порівнянна з м’ясом. Щоб поповнити вітаміни в осінньо-зимовий період, лікарі рекомендують їсти фрукти, салати, зелень, квашену капусту. Це корисно всім, а не тільки тим, хто почав постити, відзначають фахівці.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також