Як клумба у Рівному стала «незавершеним будівництвом»

1383 0

Ми у соцмережах:

Як клумба у Рівному стала «незавершеним будівництвом»

На вулиці Соборній у Рівному власниця одного з кіосків, що розташований між зупинкою транспорту і пивзаводом, перетворила клумбу в «об’єкт незавершеного будівництва».

Сергій Таргоній, начальник управління земельних відносин Рівненської міської ради:

Нам стало відомо, що громадянка Діана Кхатер завдяки реєстратору однієї з сільських рад зареєструвала об’єкт незавершеного будівництва. Цей об’єкт знаходиться на клумбі. Міська рада подала до суду та виграла цю справу.

Мар’ян Года, голова земельної комісії міської ради:

Це була клумба. Однак на неї поклали бетонні плити, які зареєстрували як нерухомість. Не важко здогадатися, що так хотіла захопити міську землю, побудувавши на клумбі певний об’єкт. Міська рада вчасно втрутилася у процес і в судовому порядку анулювала реєстрацію права власності. Ті будівельні матеріали, які було складено на цій клумбі, мають бути демонтовані. Тротуар в районі пивзаводу доволі ласе місце, бо щодня там проходить багато людей. Тому не дивно, що деякі люди намагаються захопити тротуар.

Цю клумбу, площею майже 50 м2, планують передати в користування тресту зеленого господарства — на сайті міськради уже опубліковано відповідний проєкт рішення.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також