Як Лех з дружиною в універмаг ходили

2304 0

Ми у соцмережах:

Як Лех з дружиною в універмаг ходили

Нещодавно на сесії облради депутат від Острозького району Інна Гвізда озвучила звернення до неї працівників Острозького універмагу, в якому ім’я Ігоря Леха — заступника голови ДПА в Рівенській області — неодноразово згадувалося в ненайкращому світлі.

Працівники універмагу скаржилися на те, що пан Лех, перебуваючи в цьому торговому закладі зі своєю дружиною, намагався провести незаконну перевірку. При цьому, за свідченням працівників, поводився брутально, погрожував, що позакриває відділи магазину. А стрічки помаранчевого кольору на Леха і взагалі справили сильне враження. Щось подібне до того, як червоний колір впливає на парнокопитних учасників кориди. Шукаючи захисту, продавці просили допомогти притягнути Леха до відповідальності. Пані Гвізда не полінувалася спрямувати свої запити в ДПА та прокуратуру, чим примусила ці поважні інституції провести перевірку і визнати, що прикрі факти у стосунках між податківцем (який у той час перебував у відпустці) і продавцями мали місце. Нешанобливе ставлення пана Леха до помаранчевих стрічок, зрозуміло, до якихось серйозних наслідків для цього непересічного відвідувача Острозького універмагу не призведе, а от брутальна поведінка явно тягне на «дисциплінарку». Можливо, навіть у голови обласної ДПА не здригнеться рука і він позбавить свого заступника премії, видасть суворий наказ з попередженням чи й (чого доброго) з доганою. Одне слово, покарають пана Леха, ой покарають.

Коментарі Інна ГВІЗДА, депутат обласної ради — Нещодавно я отримала відповідь з обласної ДПА на свій запит. У листі зазначено, що відділ боротьби з корупцією в органах державної податкової служби підтвердив факти і спрямував матеріали перевірки в прокуратуру Рівенської області. Я думаю, що з дня на день надійде відповідь і з прокуратури області, де факти зловживання Лехом службовим становищем теж підтвердили. Микола ТОМІЛОВИЧ, в.о прокурора Рівенської області : — За зверненням депутата обласної ради відділ боротьби з корупцією в органах ДПА провів перевірку. У порушенні кримінальної справи стосовно пана Леха ми відмовили, проте вбачаємо у діях заступника голови ДПА дисциплінарний проступок, отож порушено дисциплінарне провадження.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також