Як накрутити лайки в Інстаграмі: Надійні 5 ресурсів

664 0

Ми у соцмережах:

Як накрутити лайки в Інстаграмі: Надійні 5 ресурсів

Лайки в Інстаграмі – один із ефективних способів привернути увагу до своєї сторінки у соціальній мережі. Чим більше сердець збирають ваші публікації, тим вище шанси на те, що пост потрапить у рекомендації. Розділ із рекомендаціями, це чудовий шанс показати свій контент великої аудиторії. Якщо ви публікуєте справді щось цікаве, то це ще дозволить залучити нових підписників.

Накрутка лайків в Instagram – це один із найпростіших способів набору заповітних сердець. Тут вам не потрібно практично нічого робити самостійно. Найчастіше ви просто підбираєте відповідний сервіс, вибираєте пакет із послугами та оплачуєте його. Після цього залишиться просто спостерігати за тим, як під вашим постом збільшуватиметься кількість сердець.

Ми зібрали для вас список топових сервісів, де вам буде доступна накрутка лайків Інстаграм. Всі сайти у нашому топі – це перевірені та надійні сервіси.

LikesID

LikesID – це багатофункціональний сайт, який працює не лише з Інстаграмом, але й іншими соціальними мережами. Тут ви можете купити потрібні види активності для того, щоб розвивати свою сторінку в Інсті. Наприклад, тут також доступна накрутка підписників Інстаграм для більш органічного просування вашої сторінки. LikesID можна зустріти у топових добірках і на інших сайтах.

Як накрутити лайки в інстаграмі на цьому сайті

Розглянемо невелику інструкцію щодо того, як саме працює накрутка лайків в Інстаграмі на сайті LikesID:

  1. Перейдіть на офіційний веб-сайт сервісу. Відразу на головній сторінці ви знайдете блок «Інстаграм», де буде перераховано список основних доступних послуг. Виберіть тут «Лайки».
  2. Ознайомтеся зі списком доступних пакетів. Їх дещо, тому можна легко підібрати оптимальний. Тут ви зможете купити від 50 сердець за мінімальною ціною, це чудова можливість оцінити, як працює цей сервіс.
  3. Натисніть кнопку «Купити».
  4. Заповніть необхідну інформацію – вказується посилання на ваш обліковий запис в Інсті, а також адресу електронної пошти. Сервіс надішле вам листа з усією необхідною інформацією.
  5. Здійсніть оплату зручним способом. Одна з переваг сайту – він приймає платежі навіть у крипті.

Кількість лайків буде збільшуватись на ваших публікаціях вже протягом 30 хвилин після оплати послуги. Тривалість накрутки залежатиме від розміру замовленого пакета. Чим більше лайків, тим тривалішим буде процес. Це необхідно для більш органічного просування сторінки, а також для того, щоб алгоритми соціальної мережі не мали жодних підозр.

Скільки коштує накрутка лайків Інстаграм

Вартість пакету послуг на сайті LikesID залежатиме від ряду факторів. Найголовніший – це кількість лайків у пакеті. Наприклад, ви знайдете на сайті такі варіанти:

  • 50 лайків – 0,99 доларів
  • 250 лайків – 1,69 доларів
  • 25000 лайків – 82,99 доларів.

Також на вартість послуг впливають інші критерії:

  • Якість накрутки. Доступні варіанти Преміум, Економ, Стандарт та Люкс. За люксові лайки доведеться заплатити найбільше;
  • Швидкість приходу лайків – швидка чи повільна. Ви можете самостійно вибирати, як швидко хочете отримати результат від накрутки;
  • Тип профілів. Тут ви зможете вибрати, хто переважно ставитиме лайки під вашими постами – чоловіча чи жіноча аудиторія;
  • Регіон. Тут вибирається гео профілів, з яких проставлятимуться лайки. Це може бути Україна, СНД та Казахстан.

Buytoplikes.com

На цьому англомовному сервісі ви зможете легко накрутити лайки Інстаграм та інші види соціальної активності для своєї сторінки. Це зручно за рахунок того, що можна досягти органічного просування профілю. Як накрутити лайки в Інстаграмі:

  1. Вибрати пакет. Підберіть оптимальний пакет із послугами в залежності від того, скільки лайків хочете отримати під своїми фотографіями.
  2. Додати сторінку облікового запису. Вам необхідно ввести посилання на профіль, а також адресу електронної пошти. Оплатіть своє замовлення будь-яким зручним способом.
  3. Отримайте замовлення. Сервіс прагне, щоб послуги були надані у повному обсязі протягом 24 годин після замовлення.

Вартість пакету послуг залежатиме від кількості лайків. Тут ви зможете купити від 25 сердець, це буде коштувати 1,39 доларів. Сайт періодично влаштовує акції для клієнтів, у рамках яких можна купити лайки зі знижкою.

Чому варто накрутити лайки в Інстаграмі тут

Ми виділили кілька переваг, які має цей сервіс з накрутки лайків. Мова йде про:

  1. Повна конфіденційність клієнтів. Ніхто ніколи не дізнається про те, що ви користувалися послугами з накрутки лайків.
  2. Безпека. Вам не потрібно вводити на сайті жодні дані про свій обліковий запис. Достатньо буде лише посилання на сторінку.
  3. 100% гарантії. Сервіс гарантує, що поверне гроші клієнту, якщо послуга з тих чи інших причин буде надана не в повному обсязі.

Viralgrowing.net

Ще один платний сервіс, де накрутка лайків Інстаграм Україна здійснюється за цілком прийнятними цінами . Сайт працює англійською мовою, але має простий інтерфейс. Ви легко розберетеся, як купити лайки. Тут також проводяться різні акції, в цей момент заповітні серця можна придбати зі знижкою.

На вибір є кілька пакетів, наприклад:

  • 100 лайків – 3,29 долара;
  • 1000 лайків – 14,29 доларів;
  • 10000 лайків – 64,79 доларів.

Для замовлення сердечок просто виберіть потрібний пакет, вкажіть потрібну інформацію і просто внесіть оплату одним з доступних методів. Накрутка лайків в Інстаграм почнеться найближчим часом, вам залишиться просто почекати, поки під вашими постами з'явиться замовлена кількість сердечок.

До плюсів сервісу можна віднести:

  • Кілька варіантів пакетів послуг. Ви можете вибрати найбільш підходящий для себе варіант;
  • Конфіденційність та безпека;
  • Знижки на послуги;
  • Декілька зручних способів оплати.

Socialboss.org

Цей сайт підійде не тільки для роботи з Інстою, але й з іншими соціальними мережами. Тут ви можете накручувати різні види активності для Твіттера, Твіч, Ютуба та інших популярних майданчиків. Алгоритм замовлення лайків дуже схожий на те, що ми прописували для вказаних вище сервісів – ви вибираєте пакет, оплачуєте його та отримуєте свої лайки.

Що стосується вартості послуг, то вона залежатиме від кількості сердець у пакеті. Мінімально тут ви зможете придбати 100 лайків за 3,29 доларів.

Ось плюси сервісу Socialboss:

  1. Конфіденційність;
  2. Відсутність ризику блокування сторінки;
  3. Цілодобова підтримка користувачів;
  4. Гарантія на надані послуги протягом 30 днів;
  5. Просте замовлення через сайт, яке займає лише кілька хвилин.

Socialsgrow.com

Накрутити лайки в Інстаграм можна на сервісі socialsgrow.com. Він працює за аналогією з усіма описаними вище варіантами. Вам необхідно натиснути на розділ «Сервіси» у верхній частині сайту, далі вибрати потрібну соціальну мережу (у нашому випадку Інстаграм) та відповідний вид активності, який ви хочете накрутити. А далі все просто - ви вносите оплату і стежите за тим, як кількість сердець швидко збільшується.

Ось достоїнства сервісу Socialsgrow:

  • Можна накручувати різні види активності;
  • Сервіс підходить для роботи з різними соціальними мережами;
  • 100% гарантії на повернення коштів, якщо послуга була надана не в повному обсязі.

Накрутка лайків Інстаграм безплатно

Як безкоштовну альтернатива зазначеним сервісам можна назвати біржі мікрозавдань. Тут ви можете виконувати завдання від інших користувачів, заробляти гроші та витрачати їх на створення своїх завдань. При цьому приготуйтеся до того, що такий процес накрутки лайків Інстаграм безплатно займе багато часу. А ще ніхто не дасть гарантій на те, що людина не прибере свого лайка після того, як отримає оплату за виконане завдання.

Висновок

Накрутка лайків instagram – це один із найпростіших і найефективніших методів збільшення сердечок. При цьому дуже важливо замовляти подібні послуги лише на надійних та перевірених сервісах. Обов'язково ознайомтеся з нашою добіркою, щоб вибрати для себе потрібний варіант.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також