Як недосипання змінює ваше обличчя

581 0

Ми у соцмережах:

Як недосипання змінює ваше обличчя

Нестача сну робить нас в’ялими, непродуктивними, псує настрій, але не тільки. Якщо ви регулярно недосипатимете, наслідки можна буде побачити на вашому обличчі. І навряд чи ви будете ними задоволені.

Коли ви не висипаєтеся, рівень вологи у вашій шкірі знижується, так само як і рівень pH. Зневоднення призводить до сухості шкіри, почервоніння та висипань, втрачається «приємне» сяйво.

Хоча темні кола під очима можуть бути наслідком багатьох причин, але нестача сну, звичайно, може бути важливим фактором. Шкіра під очима набагато тонша, ніж на будь-якій іншій ділянці тіла, а це означає, що вона чутлива до руйнування, схильна до в’ялості та часто першою демонструє ознаки старіння.

Опухлі очі можуть бути спричинені недосипанням, а також алергією, закладеністю носа та зневодненням. Однак постійне недосипання може стати причиною подразнення повік, почервоніння та набряклості.

Недосипання може призвести до втрати еластичності шкіри. І ми почнемо помічати в’ялу шкіру та зморшки, які розвиваються швидше, ніж зазвичай очікуємо.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також