Як обрати ідеальну піжаму

593 0

Ми у соцмережах:

Як обрати ідеальну піжаму

Питання вибору жіночої піжами є не менш важливим, ніж придбання сумочки чи сукні. Різноманіття моделей, фасонів, кольорів, комплектації є вражаючи великим

Питання вибору жіночої піжами є не менш важливим, ніж придбання сумочки чи сукні. Різноманіття моделей, фасонів, кольорів, комплектації є вражаючи великим. Переваги піжам в жіночому гардеробі полягають у їх зручності та естетиці зовнішнього вигляду. Бути привабливою хоче кожна жінка, тому зробити вибір на користь певного комплекту досить важко. Чи є вихід із цієї ситуації? Звичайно, адже можна мати декілька варіантів піжам як для нічного сну, так і для носіння протягом дня. Як обрати, щоб придбання радувало та не дарма пролежувало час на полиці у шафі, читайте далі у статті.

Прості та дієві поради щодо вибору піжами

Найперше треба визначитись із метою — ви хочете мати зручний домашній одяг чи комфортно спати вночі. На сайті https://secretangel.kiev.ua/dlya-sna/pizhama/ є великий вибір піжам від Victoria's Secret, в яких можна відчувати себе богинею стилю незалежно від часу доби. Якщо перший крок до вибору ви вже зробили, тоді наступні поради допоможуть остаточно визначитись:

1. Тип тканини. Літні варіанти піжам можна обирати із бавовни. Вони комфортні та зручні. Для холодної пори року — велюр та фліс будуть найактуальнішими. А як же привабливість та нотка еротизму? В цьому плані на першому місці піжами із атласу, шовку та сатину.

2. Декоративне оздоблення. Застібки, гудзики, замки, зав'язки — це гарно вдень. Для нічного відпочинку варто обирати моделі без декоративного оздоблення.

3. Якість пошиву. Подивіться уважно на якість виконаних швів. Не повинно бути жодних ниток, які стирчать. Якщо злегка потягнути прострочені деталі, шви не мають розповзатись.

4. Комфортний розмір. Якщо хочете піжаму для сну, обирайте на два розміри більше. Ніщо не буде заважати рухам під час відпочинку. Для домашнього носіння варто брати звичний для вас розмір.

5. Будова тіла. Жінки пишної комплекції найкраще виглядають у піжамах класичного крою. Візуально стати стрункішими допоможуть вертикальні полоски на тканині. В усіх інших випадках вибір обмежується лише смаковими уподобаннями.

Які бувають піжамні комплекти

Жінкам дуже пощастило в плані піжам, оскільки дизайнери та виробники пропонують безліч цікавих та гарних моделей. Якщо вам подобається декілька одночасно, не вагайтесь і поповняйте свій гардероб гарними речами. Піжами бувають наступних типів та комплектацій:

• класичні (брюки та срочка на гудзиках);

• піжама у вигляді комбінезону;

• сорочка із шортами, бріджами або капрі;

• майка або топ із шортами;

• пеньюар, комбінації.

Мода постійно змінюється, але в плані кольору, принтів та декору варто брати до уваги власні уподобання. Однотонні, кольорові, із мереживом чи гудзиками, із квітковим чи леопардовим принтом — кожен може знайти для себе найбажаніший варіант. А ще досить цікавий психологічний експеримент можна провести, просто обравши піжаму. В залежності від обраної моделі тест покаже особливості характеру її власниці. Добрі та веселі леді сплять у фланелевих піжамах, перфекціоністи завжди лишаються відданими класиці, а ніжні, романтичні натури обирають атлас та шовк. Якщо ви обожнюєте піжаму із тваринними принтами, тоді вам важливі комфорт та стабільність. Люди, які носять одяг виключно із натуральних тканин, вони добрі, щирі та ніколи не стануть терпіти лицемірів.

Піжама — не просто частина гардеробу. Це елемент домашнього образу, комфортного самопочуття та спосіб продемонструвати свій смак, стиль, уподобання. В різноманітті гарних піжам справді можна загубитись. Але це той випадок, коли жінки прагнуть цього спеціально. Мати гарну піжаму означає любити себе. Якщо є такий спосіб радувати себе, тоді ним треба обов'язково користуватись.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також