Як обрати комфортну та невелику квартиру

615 0

Ми у соцмережах:

Як обрати комфортну та невелику квартиру

Про маленьку, та свою квартиру мріють багато сучасних людей. До того ж невелике за кількістю квадратних метрів житло у новобудові справедливо вважається однією із найвигідніших інвестицій. Вже за кілька років така квартира, як правило, зростає в ціні в кілька разів. Тож покупець в будь-якому випадку залишається у виграші. Зазирнувши https://www.vorobievy-gory.kharkov.ua/klimatizacziya-kvartiry-v-novostrojke/, важко залишитись байдужим до Житлового комплексу «Воробйові гори». До того, попри величезну кількість переваг комплексу, вартість квадратного метру квартир у ньому – порівняно доступна. Для молодих родин кращого старту не знайти!

Надійний забудовник із більш ніж десятирічним стажем

Одним із найважливіших критеріїв при виборі квартири у новобудові є надійність забудовника. На жаль, не всі сучасні ЖК можуть похвалитись такою перевагою, тож до вибору варто поставитись максимально прискіпливо. Численні задоволені клієнти, більше десяти років роботи на ринку нерухомості, дванадцять успішно завершених будівництв дозволили https://www.vorobievy-gory.kharkov.ua/ стати одним із популярних забудовників серед харків’ян. Більшість із них після інвестиції радять комплекс друзям та знайомим, або ж за можливістю повертаються за повторною покупкою. Окрім високої якості будівництва, забудовник ще й ніколи не підводить покупців у термінах здачі будинків, що для більшості клієнтів є ключовими моментами при виборі квартири.

Компактні, проте зручні та функціональні

Якщо ви плануєте придбання невеличкої квартири, то варто придивитись саме до цього житлового комплексу, він у питанні невеликого житла – справжній новатор. Це – не просто компактні, дешеві квартири, а дійсно зручні для проживання квартири із цікавими продуманими плануваннями. Тобто за мінімальну вартість ви отримуєте квартиру, в якій будете почувати себе максимально зручно, навіть якщо живете із родиною. Над «розумним» плануванням попрацювали справжні професіонали, що дозволило на мінімальній площі розмістити усе необхідне для життя:

♦ функціональну кухню,

♦ зручний санвузол,

♦ спальню.

Дворівневе житло із бюджетною вартістю

Для людей, які не мають змоги переплатити за зайві квадратні метри, такий варіант – найкращий. Цікавими за плануванням є не лише маленькі квартири, а й справжня новинка на ринку нерухомості – дворівневе компактне житло. Невеличкі функціональні квартирки із висотою стелі у чотири метри дозволили організувати два поверхи корисної площі. На першому ярусі розміщуються кухні та вітальні, на другому – спальні.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також