Як обрати цікавий новорічний подарунок?

742 0

Ми у соцмережах:

Як обрати цікавий новорічний подарунок?

Перед новорічними святами ажіотаж навколо вибору подарунків просто величезний, адже кожна людина поспішає порадувати ними своїх рідних і друзів. І якщо ви абсолютно не уявляєте, що ж купити своїм близьким на Новий рік, то ми дамо вам кілька порад, як в цьому розібратися і що саме варто вибирати.

Презенти з символом майбутнього року

Один з варіантів того, який же вибрати подарунок на новорічні свята - це звернутися до східного календарю і придбати презенти із зображенням символу майбутнього року. Адже багато людей вірять у прикмети і традиції і будуть раді отримати подібний знак уваги. Ви можете придбати для своїх друзів календарі, свічки, статуетки, магніти, м'які іграшки, мило ручної роботи та інші нехай невеликі, але милі сувеніри з намальованою на них головною твариною майбутнього року.

Подарункові карти

Якщо ви хочете вибрати цікавий подарунок, який точно сподобається кожному, то відмінним рішенням буде покупка подарункових карт! Вам достатньо замовити потрібну кількість сертифікатів на https://onecard.gift/podarki-na-novyy-god, вибрати їх номінал і порадувати своїх близьких дійсно універсальним подарунком. Адже вони самі зможуть вибрати для себе те, що їм точно цікаво, а значить, подарунок їм апріорі сподобається. Крім того, такий подарунок можна дарувати людині, навіть не маючи можливість привітати її особисто, адже існує і електронний варіант такого сертифікату.

Новорічна атрибутика

Що ще дарувати на новорічні свята, якщо не спеціальну атрибутика, яка робить це свято ще більш цікавим і незабутнім? Ви можете сміливо дарувати друзям і колегам елементи карнавальних костюмів, феєрверки і хлопавки, різдвяні вінки і, звичайно ж, прикраси на ялинку. Крім того, актуальним подарунком стане Дід Мороз чи Снігуронька, як у вигляді шоколадних фігурок, так і в будь-яких інших варіаціях.

Напої та солодощі

Новий рік - це час, коли алкоголь ллється рікою, а стіл наповнений смачним частуванням. Саме тому, їстівні презенти дуже популярні на це свято. З напоїв краще вибрати шампанське або ж колекційні пляшки, якщо даруєте міцний алкоголь, також ви і зовсім можете вручати набори чаю та кави. Популярні також і набори цукерок, пряники, різдвяний штрудель, кошики з екзотичними фруктами, червоно-білі льодяники і інші не менш смачне частування.

Зимові презенти

Ще одне гарне рішення при виборі новорічних подарунків - це вибирати дійсно зимові презенти, якими можна буде користуватися відразу ж. Це можуть бути практичні варіанти, а саме теплі речі, такі як светри, рукавиці, шапки, вовняні шкарпетки і тому подібне. Крім того, можна дарувати і атрибутику для зимових видів спорту, особливо санки, лижі, тарілки для спуску зі снігових гір, ковзани і так далі. Ще один непоганий варіант - це дарувати термочашку, адже вона напевно стане в нагоді вашим знайомим, особливо якщо вони люблять пити зігріваючі напої.

Подарунки в новорічні свята люблять отримувати не тільки діти, але і дорослі, адже саме вони створюють святкову атмосферу та гарний настрій. Тому, намагайтеся вибрати щось дійсно цікаве, що точно сподобається всім вашим друзям, колега і родичам!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також