Як обрати вхідні двері для будинку та квартири?

869 0

Ми у соцмережах:

Як обрати вхідні двері для будинку та квартири?

Для захисту від зловмисників, використовують вхідні двері зі спеціального матеріалу та з використанням антивандальних замків. Але при виборі вхідних дверей від Маркет Двері Рівне, варто брати до уваги ще декілька важливих характеристик.

Принципи вибору вхідних дверей

Головне значення має місце встановлення. Якщо це приватний будинок, то одним з найважливіших параметрів вважають стійкість до атмосферного впливу. Вхідні двері у приватному будинку часто піддаються впливу вологи та нагріваються на сонці. Необхідно, щоб їх поверхня була стійкою, надійною, не вигорала під впливом сонячного проміння та не нагрівалася. Важливе значення має товщина металу. Необхідно, щоб вона була більшою, ніж 2мм. Враховують особливості утеплювача, бо від нього залежить, наскільки добре дверний блок буде утримувати тепло всередині та не пропускати холод в будинок. Останнім часом на зміну дешевій мінеральній ваті прийшли спінені полімери. Вони відрізняються доступною вартістю та кращими експлуатаційними характеристиками.

Принципи вибору вхідних дверей для квартири:

  • Для квартири можна обрати простіші моделі, через відсутність впливу низької температури та вологи. Зазвичай у під'їздах багатоквартирних будинків, навіть на першому поверсі, досить тепло, а температура рідко знижується до мінусових значень.
  • Тому можна заощадити гроші, обрати недорогий варіант, з тонким шаром утеплювача.
  • Варто розуміти, що саме в області вікон та дверей знаходяться містки холоду, які знижують температуру повітря всередині квартири. Тому заздалегідь потрібно продумати теплоізоляцію.

Матеріали виготовлення вхідних дверей

Оптимальним варіантом стене вибір металевих дверей, через їх стійкість та чудові антивандальні характеристики. Але це не означає, що дерев'яні двері не підходять для встановлення при вході в квартиру. Зазвичай їх виготовляють з цільного масиву деревини. Щоб запобігти впливу вологи, такі двері покривають шаром лаку або спеціального просочення. Наразі досить часто використовують прозорі полімерні плівки, які імітують лак, але стійкі до використання агресивних очищаючих засобів, які можуть використовуватися під час миття полотна.

Досить часто вхідні двері будинків декорують скляними вставками. Для того, щоб зберегти антивандальні властивості, їх можуть додатково доповнювати решітками з металу. Скло, яке використовується для оздоблення, загартоване та стійке до механічних пошкоджень. Тому розбити таке скло та проникнути всередину будинку буде досить проблематично.

Найкраще під час вибору дверей консультуватися з майстрами Маркет Двері Рівне, які зможуть взяти до уваги всі фактори та особливості кліматичних умов, розташування будинку.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також