Як одягатися просто та вишукано – поради від майстрині

2324 0

Ми у соцмережах:

Як одягатися просто та вишукано – поради від майстрині

Майстриня хенд-мейду Маріанна Пілішко ділилася з рівнянками секретами, як сформувати стильний гардероб, не витрачаючи чималих грошей. Зустріч відбулася днями у книгарні «Є».

Модні тенденції постійно змінюються, пропонуючи щоразу нові ідеї, як виглядати стильно. Кожного сезону трендовими виявляються ті чи інші кольори, дизайнери пропонують нові фасони суконь, вигадують нові варіанти поєднання спортивного та ділового одягу. У магазинах чи на ринку можна знайти одежу на будь-який смак та фігуру, різної ціни та якості. Чи не найбільш привабливим для любителів шопінгу є сезон знижок. Тому часто у модниць виникає ситуація, що місця у шафі немає, але й одягнути нічого. Лекторка переконує, що основна проблема – неможливість поєднати кольори. Маріанна Пілішко рекомендує: йдучи за покупками, варто зробити ревізію у шафі, щоб чітко знати, який саме одяг на нинішній сезон уже наявний, визначити, чого точно бракує і яка кольорова гама домінантна. - Якщо ви працюєте в офісі чи державній установі, у гардеробі мають домінувати речі ділового стилю, витримані в одній кольоровій гамі. Виграшними будуть ділові костюми темних відтінків. Чимало стилістів рекомендують не класичний чорний колір, а вугільно-сірий. Такий відтінок пасуватиме практично усім, до того ж, діловий костюм такого відтінку завше можна урізноманітнити кольоровими шарфами, - розповідає лекторка.

Пілішко_книгарня2

- Українські жінки полюбляють носити різні прикраси. Часто можна помітити поєднання різних металів, різних стилів прикрас. У буденному варіанті найдоречніше носити прикраси, виконані в одній техніці, виготовлені із одного металу. Важливо, щоб акценти у вашому образі мали одну спільну тему, - додає пані Маріанна. Під час лекції охочі могли поставити запитання щодо власного стилю в одязі, спробувати поєднати різні комбінації тканин. Лекція відбувалася у межах екологічної акції «Фрімаркет по-рівненськи», яка відбуватиметься цієї неділі у парку Молоді з 14 до 18 години. Під час фрімаркету всі охочі зможуть обміняти придатні до використання, але не потрібні речі (одяг, аксесуари, сувеніри, художні книги) або ж передати їх на благодійність.

Вікторія НАЗАРУК.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також