Як оформити кредит готівкою без довідки про доходи у Рівному

1372 3

Ми у соцмережах:

Як оформити кредит готівкою без довідки про доходи у Рівному

При виникненні фінансових труднощів кредит готівкою без довідки про доходи стане зручним варіантом швидкого вирішення проблем. Компанія «ШвидкоГроші» пропонує оформити мікропозик за 20 хвилин із мінімумом документів і отримати потрібну суму готівкою в одному з відділень компанії.

Хто може оформити кредит готівкою без довідки про доходи?

Одна з переваг обслуговування у «ШвидкоГроші» — лояльний підхід до клієнтів. Компанія прагне зробити доступним вигідне мікрокредитування для більшої кількості жителів України, серед яких:

·         студенти від 18 років;

·         особи без офіційного місця роботи;

·         позичальники з невисокою офіційною зарплатою;

·         пенсіонери до 60 років;

·         самозайняті громадяни;

·         домогосподарки;

·         позичальники з поганою кредитною історією;

Головна вимога — наявність постійного доходу трудового характеру. Обслуговуються тільки громадяни України, прописані в будь-якій області країни, за винятком Республіки Крим і тимчасово непідконтрольних територій.

Як відбувається оформлення кредиту?

Компанія «ШвидкоГроші» має понад 200 відділень у 42 містах України, які працюють без перерви та вихідних. Щоб оформити кредит готівкою без довідки про доходи в одному з них, потрібно тільки паспорт і код ІПН. При зверненні Клієнт заповнює анкету та вказує місце роботи й розмір доходу, без підтверджуючих документів. Процедура первинного звернення передбачає виконання кількох простих кроків:

1.      Вказати суму кредиту й термін його повернення. «ШвидкоГроші» видає позики на суму до 10 000 гривень із терміном погашення 7–14 днів із можливістю його пролонгації необмежену кількість разів. Розумний калькулятор моментально розраховує суму, яку повинен буде повернути позичальник, при цьому відразу вказується кінцевий і фіксований розмір виплат, який не змінюється протягом усього періоду користування позиковими засобами.

2.      Вказати адресу реєстрації. Це обов’язково умова, але незалежно від місця прописки, Клієнт може подавати заявку й обслуговувати вже взяті позики в будь-якому відділенні компанії.

3.      Вказати персональні та контактні дані. Однією з умов отримання позики є внесення своїх контактних даних: ПІБ (вони повинні збігатися з тими, що вказані в паспорті), коду ІПН та мобільного телефону. При бажанні позичальник може вказати адресу електронної пошти й заповнити міні-анкету.

Сформована заявка передається фахівцеві «ШвидкоГроші» на розгляд, який займає не більше 10 хвилин. Відмова у видачі грошових коштів можлива тільки в разі, якщо Клієнт уже має непогашену заборгованість перед компанією.

Швидка позика видається під фіксований відсоток — 2 % на день. При достроковому погашенні клієнт платить тільки за ті дні, протягом яких він фактично користувався позикою.

Процедура оформлення займе не більше 20 хвилин, а отримані гроші можна використовувати для будь-яких цілей і повертати зручним способом.

Ліцензія видана Нацкомфінпослуг, розпорядження від 28.02.2017 р. №438

На правах реклами.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також