Як переказати гроші з картки на карту різних банків по Україні

1101 0

Ми у соцмережах:

Як переказати гроші з картки на карту різних банків по Україні

Переказ коштів з картки на картку - зручна та популярна послуга, що дозволяє у найкоротші терміни переказати гроші з однієї банківської картки на іншу. Все, що для цього потрібно – реквізити тієї картки, з якої переказ здійснюється і номер картки, на яку ви гроші перекидаєте.

Банківська карта "єПідтримка": як перевести гроші на іншу картку

“єПідтримка” – це віртуальна картка, що випущена для зарахування державних коштів. Зазначимо, що умови отримання виплати та її розмір прямо залежить від державної програми. Що важливо - зарахування не оподатковуються та ніяк не впливають на отримання різних виплат і субсидій.

Картку - спочатку як пілотний проект, а потім і як повноцінну карту - презентували наприкінці 2021 року. Тоді на неї могли отримати виплати усі українці, які пройшли курс вакцинації. Гроші можна було витрачати тільки на певні товари та послуги і що найголовніше - їх не можна було перевести в готівку.

З початком повномасштабної агресії Росії у лютому 2022 року та різким збільшенням кількості внутрішньо переміщених осіб на карту стали зараховувати виплати для цієї категорії людей від держави.

Тепер їх можна витрачати на що завгодно і, звичайно, знімати з неї готівку. Тобто з карти “єПідтримка” було знято всі обмеження. Алгоритм переказу коштів картки “єПідтримка” на будь-яку іншу - точно такий як і між двома банківськими картками.

Нагадаємо, що у “єПідтримк”и є номер, що складається із 16-ти цифр, термін, до якого карта дійсна і код сvv. Всі ці дані можна переглянути у банківському додатку, до якого прив'язана картка.Отже, аби переказати кошти з картки “єПідтримка”, використовуючи EasyPay:

  • введіть дані картки “єПідтримка”
  • вкажіть суму, яку ви переказуєте
  • впишіть 16 цифр номера картки, на яку ви переказуєте гроші

Готово - протягом короткого часу гроші з “єПідтримка”-картки надійдуть на іншу банківську картку. Зауважте, що кошти, згідно з регламентом роботи банківської системи, можуть йти від декількох хвилин до 3-х робочих днів. Але як показує практика, гроші надходять на рахунок миттєво. Більш детально за посиланням - https://easypay.ua/moneytransfer

Як переказати гроші з картки Ощадбанк, Приватбанк: поради від Easypay

Процедура надсилання грошей з картки на картку для будь-яких банків України ідентична. Яким би банком карта не була випущена, для здійснення переказу коштів вам у будь-якому випадку ви не обійдетеся без її номера, терміну дії та коду cvv.

Радимо звернути увагу на такі нюанси при проведенні процедури переказу:

  • послуга доступна лише для карток, випущених українськими банками
  • перекази доступні для карт Visa, Mastercard, Простір
  • валюта переказу - гривня
  • швидкість, з якою кошти зарахуються на карту, як уже зазначалося, залежить від умов роботи банку

Яка комісія при переказі та яку суму можна переказати з картки на картку

Здійснюючи переказ з картки на картку з EasyPay, ви сплатите комісію у розмірі 1% від суми плюс 5 гривень.

Крім того, при переказі коштів радимо звернути увагу на такі моменти:

  • за раз ви маєте можливість переказати не більше 29999 грн;
  • кількість переказів на добу - не більше 10 загальною сумою до 89 999 грн;
  • кількість переказів на місяць - не більше 399 999 грн

Врахування таких нюансів дозволить вам правильно розрахувати суму, яку ви бажаєте переказати. Як бачите, процедура переказу коштів з EasyPay – справа кількох хвилин. Для зареєстрованих користувачів процес спрощується ще у кілька разів.Також авторизовані користувачі мають можливість:

  • зберегти шаблон платежу -аби при наступних оплатах/переказах не знову вводити всі необхідні дані.
  • створити регулярні платежі. Так, у вказаний час з вашої карти буде зніматися зазначена вами сума. Дуже зручно, до прикладу, для бюджетних платежів, які вимагають оплати у певні терміни.
  • відстежувати статус вашої фінансової операції в особистому кабінеті.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також