Як переказати кошти з картки на картку ПУМБ, якщо ви за кордоном?

310 0

Ми у соцмережах:

Як переказати кошти з картки на картку ПУМБ, якщо ви за кордоном?

Переказ з картки на картку за кордон може бути швидким та зручним способом надсилання грошей між країнами. Для здійснення такого переказу зазвичай необхідно мати номер отримувача, назву банку та інші реквізити. Однак процес та умови можуть відрізнятися залежно від країни та банку-відправника. Деякі банки пропонують такі операції через свої онлайн-платформи або мобільні додатки, забезпечуючи безпечність та швидкість переказу. Перед здійсненням переказу варто уточнити відповідні умови та комісії, щоб уникнути непередбачених витрат та затримок. Читайте дальше, і дізнаєтесь як здійснити переказ з картки на картку за кордон.

Через системи Western Union, MoneyGram, Ria, IntelExpress, PrivatMoney та TransferGo

Переказ коштів за допомогою таких систем, як Western Union, MoneyGram, Ria, IntelExpress, PrivatMoney та TransferGo, має наступні особливості.

  1. Комісія за поповнення: 0%
  2. Час переказу: миттєво для більшості систем, за винятком Western Union (для цієї системи від 30 хвилин до кількох днів).
  3. Валюта поповнення: USD, EUR, UAH. Перекази за допомогою PrivatMoney в межах України здійснюються у гривнях (UAH). Для IntelExpress використовуються долари США (USD) та євро (EUR).

Щодо SWIFT-переказів, вони мають наступні умови

  1. Комісія за поповнення: 0%
  2. Час переказу: до 3 днів.
  3. Валюта поповнення: USD, EUR, PLN, GBP.

Для отримання переказу через SWIFT необхідно надати відправнику реквізити вашої картки ПУМБ, на яку планується переказ. У випадку відсутності картки необхідно відкрити її в мобільному додатку ПУМБ Online у відповідній валюті. Після отримання переказу кошти будуть автоматично зараховані.

Переказ коштів на картку (p2p) Visa/MasterCard

Кошти переказуються миттєво, і комісія за переказ, як і в інших методах, складає 0%.

Як поповнити картку у гривні?

  1. З іншої картки в гривні у ПУМБ або іншого українського банку.
  2. За допомогою цифрових гаманців Google Pay/Apple Pay: поповнення вашої гривневої картки ПУМБ за допомогою переказу з вашої карти зарубіжного або українського банку.
  3. За реквізитами по Україні (можна надіслати у месенджері сформовані реквізити вашої картки в гривні, тому хто буде її поповнювати).
  4. Поповнення за QR-кодом та за посиланням на сторінку Payhub (можна надіслати у месенджері людині, яка робитиме поповнення).

Як поповнити у валюті?

Тільки зі своєї картки ПУМБ в такій же валюті.

Валютний обмін

Картку в USD/EUR/PLN/GBP можна поповнити шляхом продажу гривні або конвертації (обміну однієї валюти на іншу) між своїми валютними картками. Можливі варіанти конвертації включають:

  • з картки USD на картку EUR/PLN/GBP або навпаки,
  • EUR в USD/PLN і навпаки,
  • PLN в USD/EUR і навпаки,
  • GBP в USD і навпаки.

Поповнити карту можна через валютний обмін в меню «Платежі» − «Обмін валют» у додатку ПУМБ Online. Місячний ліміт на купівлю валюти становить еквівалент 49 999 гривень.

Перекази від найближчих родичів

Сервіс "Валютні перекази між найближчими родичами" доступний лише громадянам України та особам, які досягли 14-річного віку.

Час поповнення цим способом також миттєвий. Комісія за переказ становить 0%. Ліміт щодо суми чи кількості переказів відсутній. Кошти можна переказувати у валюті: USD, EUR, PLN, GBP.

Більше про способи поповнення картки за кордоном дізнавайтеся на сайті pumb.ua.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також