Як перевірити історію авто з США через CARFAX

1408 0

Ми у соцмережах:

Як перевірити історію авто з США через CARFAX

Аукціони Сполучених Штатів надають покупцеві доволі детальну інформацію щодо автомобіля, який продається. В кожному лоті аукціону ви можете знайти технічну інформацію авто, його поточне місцезнаходження в Америці, поточну ставку аукціону тощо. Але це - лише верхівка айсбергу. Перш ніж купувати автомобіль, який продається в іншому кінці світу, не буде зайвим дізнатись про його попереднє життя. І для цього існує спеціальний сервіс, який має назву Карфакс.

Аналогів такого сервісу немає ніде в світі. Що таке Карфакс і яку інформацію можна отримати через цей сервіс?

Коротка історія

Carfax заснували два американських програміста як засіб боротьби проти недобросовісних продавців. По суті це база даних, в якій зберігається історія  транспортних засобів, які перебували або перебувають на території Сполучених Штатів. Всього Карфакс зберігає дані про понад 14 мільярдів різних ТЗ, враховуючи автомобілі, мотоцикли тощо, що накопичились за понад 30 років його історії.

Які дані можна отримати через CARFAX

Карфакс-звіт, який приходить замовникові на електронну скриньку, містить таку інформацію:

♦ Участь в ДТП і його наслідки;

♦ Кількість попередніх власників;

♦ Всі попередні реєстрації;

♦ Всі попередні ТО і їх результати;

♦ Розкриття подушок безпеки;

♦ Наявність поточних і минулих проблем з документами;

♦ Чи числився автомобіль в угоні;

♦ Чи використовувався він в таксі/сервісах каршерінга тощо.

За допомогою Карфаксу можна дізнатись, чи не було авто втоплене. На деяких аукціонах - наприклад, Copart - нерідко трапляються перекупники, які приховують пошкодження ТЗ. Якраз для таких випадків і існує Carfax. У втоплених машинах може бути пошкоджено двигун, в салоні може бути пліснява.

Справжній пробіг - ще один величезний плюс Карфаксу. На відміну від європейських автомобілів, які нерідко “грішать” невірними показниками одометру, пробіг автівок з Америки завжди можна перевірити. Самі американці майже ніколи не скручують пробіг - це небезпечна махінація, за яку передбачено кримінальну відповідальність.

Як отримати Карфакс-звіт

Для цього достатньо лише знати VIN-код автівки, яка вас цікавить. Зазвичай перевірка історії ТЗ здійснюється на платній основі і в залежності від дилера, який надає перевірку, ціна буває різною.

Компанія AMERICA MOTORS надає своїм клієнтам безкоштовну перевірку історії автомобіля через сервіс Карфакс. Аби розпочати співпрацю з компанією, варто лишити заявку на сайті або передзвонити за одним з контактних номерів.

AMERICA MOTORS - це надійно. Переконайтеся в цьому самі!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також