Як першокласник з Рівненщини допомагає ЗСУ

606 0

Ми у соцмережах:

Як першокласник з Рівненщини допомагає ЗСУ

Кирила Дзюбака завжди радо зустрічають у Рівненському обласному волонтерському штабі. Коли хлопець приходить сюди з батьками – це завжди щемлива історія.

Після Великодня хлопець знову приніс свій донат. Цього разу - це 1000 гривень. Не забув і про смаколики.

Мама хлопчика Наталія розповідає, що на початку повномасштабного вторгнення вони виїхали з Кирилом до Польщі. Через три місяці повернулися. Кирило вже тоді зрозумів, що почалося щось страшне. Сказав: «Мама мені нічого не треба. Хочу лише одного, щоб ракети не літали». І додав: «А хто такі волонтери? Давай до них поїдемо!» Отак все і почалося.

Кирило вже в тому віці, коли до нього почала прилітати зубна фея. І за кожен молочний зубчик вона дарує йому декілька гривень. Ці гроші першокласник також збирає і хоче задонатити нашим хлопцям із ЗСУ. Сьогодні Кирило шукає будь-яку можливість, аби допомогти, аби підтримати, аби, певною мірою, полегшити роботу військовим.

Рівненська ОВА повідомляє: волонтерство сина батьки Кирила поділяють. Вони разом купують смаколики, донатять і збирають передачі на фронт. Їх життєва сімейна позиція – допомога ЗСУ заради наближення перемоги. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також