Як підключити платіжний термінал?

811 0

Ми у соцмережах:

Як підключити платіжний термінал?

Багато компаній та організацій почали встановлювати термінали самообслуговування у своїх приміщеннях, щоб дати змогу клієнтам та покупцям самостійно здійснювати банківські операції. Це дуже зручно, адже не потребує від працівників контролю за клієнтами. Крім того, підприємства таким чином збільшують дохід від торгової діяльності.

Здійснення процесу підключення

Самостійно під’єднати платіжний термінал для новачка може бути складно, від правильності виконаних дій залежить ефективність подальшого використання, зручність експлуатації термінала клієнтами. Вибрати модель платіжного термінала потрібно після консультації з фахівцями, адже вони відрізняються за вартістю, габаритами та функціоналом. Підключати термінал самообслуговування слід в такій послідовності:

  • Спочатку варто під’єднати пристрій до електромережі за допомогою наявного кабелю. Зазвичай такі кабелі виготовляють з адаптерами змінного струму, тому важливо перед підключенням переконатись у відповідності розетки та адаптера.
  • Більшість платіжних терміналів працюють через Інтернет-з’єднання, не забудьте приєднати пристрій до мережі.
  • Кожен термінал самообслуговування володіє власним програмним забезпеченням, його важливо встановити на комп’ютер. Перевірте, чи встановлене програмне забезпечення підходить вашій операційній системі.

Якщо ви все виконали правильно, то платіжний термінал повинен добре функціонувати. Так він знижує навантаження на робітників компанії.

Важливість налаштування платіжного термінала

Щоб перевірити, чи буде прилад добре працювати та задовольняти потреби користувачів, необхідно налаштувати й протестувати його. При виникненні якихось проблем стане зрозуміло, що в певних налаштування була здійснена помилка. Хід налаштування складається з певних етапів. До них відносяться: введення даних про свій бізнес, вибір способу оплати, створення списку товарів чи послуг, що стануть доступними в терміналі, встановлення інших параметрів, необхідних вашому підприємству.

При правильності заповнення даних прилад під час тесту буде нормально працювати. В іншому випадку краще перевірити правильність вказаних налаштувань. Після успішного виконання всіх дій термінал буде добре функціонувати, з цього моменту можна починати використання техніки у своїй діяльності. Для підтримки гарного стану приладу слід регулярно проводити технічне обслуговування та оновлювати програмне забезпечення. Стабільна, якісна діяльність платіжного термінала стане винагородою за витрачений час й зусилля. Початкові вкладення, порівняно з майбутнім прибутком, мінімальні.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також