Як підвищити ефективність роботи ріелтора: секрети організації часу

85 0

Ми у соцмережах:

Як підвищити ефективність роботи ріелтора: секрети організації часу

Робота спеціаліста з нерухомості пов’язана з великою кількістю різнопланових завдань: пошук клієнтів, покази об’єктів, ведення переговорів, оформлення документів. Ефективність, а відповідно й рівень заробітку у цій сфері залежить від здатності організувати свій час і процеси, щоб не втрачати важливі деталі і не пропустити доступні можливості. І для допомоги спеціалістам розроблено зручну CRM для ріелторів: її використання та ряд корисних лайфхаків допоможуть працювати з максимальною продуктивністю.

Планування і розстановка пріоритетів

Це першочерговий етап. Складання щоденного, тижневого та місячного плану дає змогу чітко бачити: які завдання потрібно виконати і коли. Найбільш важливим справам потрібно виділити початок дня, щоб встигнути вирішити їх в період максимальної зосередженості. Для якісного планування потрібно:

  • вести щоденник або електронний календар для запису зустрічей та важливих дзвінків;
  • виділяти час на виконання ключових завдань: переговори, покази нерухомості;
  • розділяти справи за ступенем важливості та терміновості.

Важливо залишити достатньо часу на непередбачувані звернення або форс-мажори, а також не забувати про відпочинок. Надмірно насичений робочий день здатний швидко привести до емоційного вигорання, що негативно вплине на якість роботи з клієнтами.

Автоматизація рутинних завдань за допомогою CRM-систем

Якісне сучасне ПЗ з розширеним функціоналом стає незамінним інструментом для спеціаліста з нерухомості, який прагне ефективно управляти своїм часом. Спеціалізована CRM для ріелторів Plektan призначена для оптимізації базових дій, які потрібно повторювати щоденно. З її допомогою легко:

  • вести базу клієнтів;
  • зберігати інформацію про всі контакти;
  • відстежувати статуси угод;
  • публікувати оголошення на різних онлайн-майданчиках;
  • отримувати інформацію про нові варіанти, які відповідають критеріям покупця або орендаря.

Це значно економить час, який раніше потрібно було втрачати на рутину, а головне дає можливість забезпечити якісне обслуговування на високому рівні.

Робота в команді

Обмін досвідом – важливий фактор професійного зростання. Необхідно активно налагоджувати зв'язки з представниками інших агентств і приватними фахівцями, щоб мати можливість звернутись до них за допомогою. Це поширена практика, яка дозволяє пришвидшити підписання договору купівлі-продажу та отримати заслужені комісійні – хоч їх і доведеться розділити з колегою.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також